Windows 10 Pro Key'leri indirime girer mi?

Siberci07

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2019
Mesajlar
2.556
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Windows 11'in çıkmasından mütevellit indirime girer mi, OEM'ler güvenli midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben internet üzerinden 30 tl ye Retail key aldım. 1 sene oldu sanırım. Hiçbir sorun yok hatta insider aracılığıyla Windows 11 betadayım 2 aydır.
Alacağınız yer çok önemli tabi. İyi bir satıcı olsun, yorumlarına bakın.
 
Şu konuda yazanları uygula. Konuda geçen program da çalışıyor istersen hemen onu kullan sonra format at. Alacağın ucuz keyler aslında dağıtımı yasal olmayan ve sonradan patlama ihtimali olan keyler, para veriyorsun diye yasalmış zannetme, ama bu konudaki yöntemle elde ettiğin lisans yasal lisanstır.

Windows 10 ilk çıktığında Microsoft açıklama yapmıştı, crackli Windows kullanıcılarına bile ücretsiz yükseltme ve lisans vereceğiz diye, o zaman bu ücretsiz lisansı almak için Windows'u gelen bir bildirimle yükseltmek gerekiyordu, şuan bu bildirim gelmiyor ama ücretsiz dağıtım devam ediyor. Bu konudaki yazanları uygularsan ücretsiz lisansın olur.

 
10 TL'ye aldığım bile çalışıyor, 4 PC'de de kullanıyorum, yıllardır kullanıyorum hatta PC değiştirdim sonra Microsoft'un sitesindeki yönergeleri izledim, telefonla müşteri hizmetlerine ulaştım anakartımı değiştirdim diye, neyse yeni PC'ye bile taşıdım lisansı o derece :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı