Makaleler
1
Bilgisyarımda BOOT.MGR Eksik Hatası vardı. Bilgisyarı, bilgisayarcıya götürdüm bana dediki Windows silinmiş orijinal Windows yükleyecegiz dedi ben de tamam dedim. Yaptı ve araştırıyorum Windows 10 Pro orijinal olup olmadığını nasıl anlarız ? diye ama hiçbir şey bulamıyorum. Yardım edin bulmak için kaç tane yöntem var ? Diyelim orijinal değil orijinalini ücretsiz nasıl indirebilirim ücretsiz yükleme süresi doldu diye biliyorum yardım edin lütfen.

Direkt bilgisayarcının söylediklerine aldanmamalısın. Microsoft üzerinden medya oluşturma aracını indir. Sonra oradan Windows 10'u indir. Rufus ve benzeri programla bu ISO dosyanı CD ya da USB aktarımı yap. En son kur. Selamlar.

Bilgisyarımda BOOT.MGR Eksik Hatası vardı. Bilgisyarı, bilgisayarcıya götürdüm bana dediki Windows silinmiş orijinal Windows yükleyecegiz dedi ben de tamam dedim. Yaptı ve araştırıyorum Windows 10 Pro orijinal olup olmadığını nasıl anlarız ? diye ama hiçbir şey bulamıyorum. Yardım edin bulmak için kaç tane yöntem var ? Diyelim orijinal değil orijinalini ücretsiz nasıl indirebilirim ücretsiz yükleme süresi doldu diye biliyorum yardım edin lütfen.
Kardeşim CMD'yi yönetici çalıştır ve slmgr /xpr komutunu yaz. Eğer makine kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyorsa orijinaldir. Ama süre veriyorsa ya da bildirim modunda gibi şeyler yazıyorsa kaçak sürümdür. Emeğe evet korsana hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı