Ben 1 saat önce Durmaplay'dan Windows 10 Home OEM'i aldım ama bilgisayarım Windows 10 Pro ve ben format attırdığım için Media Creation Tool'dan kurulum yapmaya çalıştığımda işletim sistemi olarak sadece Windows 10 gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Siz arkadaşı anlamamışsınız. Anladığım kadarıyla Windows 10 Home kurmak istiyorsunuz ve Media Creation Tool'da sadece Windows 10 gözüküyor. Siz onu indirip USB'ye yazdırdığınızda size zaten Pro, Home, Home SL, Education, Windows 10S seçeneklerini sunuyor. Yani doğru işlem yapıyorsunuz.
Siz arkadaşı anlamamışsınız. Anladığım kadarıyla Windows 10 Home kurmak istiyorsunuz ve Media Creation Tool'da sadece Windows 10 gözüküyor. Siz onu indirip USB'ye yazdırdığınızda size zaten Pro, Home, Home SL, Education, Windows 10S seçeneklerini sunuyor. Yani doğru işlem yapıyorsunuz.
Arkadaş konuyu açtığında kullandığım sistem Windows 10 Pro kullanıyorum dedikten sonra, Bunu Windows 10 Home düşürebilir miyim diye sordu. Gayet düzgünce cevap verdim. Art niyetli düşünmeyi bırakın lütfen. Arkadaş sonra yeni konu açmak yerine aynı konuda düzenleme yapıp 2. sorununu sormuş. Eğer başka bir sorunu varsa konu içinde değişiklik yapmak yerine yeni konu açması gerekiyor. Technopat Sosyal Kuralları