Windows 10 Pro'dan Windows 7'ye geçmek

Ben sadece bilgisayarda LoL, CS:GO oynayan. Ara sıra YouTube'da dolaşan ve okul ödevlerimi yapan biriyim. Windows 10 kullanıyorum ve PC hızından memnun değilim. Zaten Windows 10 arkada çalışan programlarıyla meşhurdur. Ben de bu yüzden Windows 7'ye geçmek istiyorum. YouTube'da video izledim ama PC'ye bir şey olacak diye korkuyorum açıkcası. Bu işlemi güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapmak istiyorum. Görüşleri olan ve bu konuyla bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim:)
PC özelliklerine gerek var mı biliyorum ama ben yine de koyayım;

Eki Görüntüle 610873

Eki Görüntüle 610874

Eki Görüntüle 610875

7 Değil 8.1'e geç FPS farkı olur.

Ben sadece bilgisayarda LoL, CS:GO oynayan. Ara sıra YouTube'da dolaşan ve okul ödevlerimi yapan biriyim. Windows 10 kullanıyorum ve PC hızından memnun değilim. Zaten Windows 10 arkada çalışan programlarıyla meşhurdur. Ben de bu yüzden Windows 7'ye geçmek istiyorum. YouTube'da video izledim ama PC'ye bir şey olacak diye korkuyorum açıkcası. Bu işlemi güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapmak istiyorum. Görüşleri olan ve bu konuyla bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim:)

Eki Görüntüle 610873

Eki Görüntüle 610874

Eki Görüntüle 610875

Onlara aldanma. Doğru olanı yapıyorsun. Hayatları boyunca SSD kullanmış 8 GB RAM'li adamlar gelmiş burada boş yapıyor. Bende biliyorum o hissi. Düşük RAM ve SSD'siz kullanmak... 8. iyi bir tercih olacaktı. Sistem uçuşa geçecektir.

Windows 7 güncellemeleri kaldırıldı. Windows 7'ye geçilebileceğini sanmıyorum. Hem öyle aman aman fark olmayacak.

Olmayacak mı hahahahahha.

Değmezmiş. Sistemin o takılmalarını yavaş açılmasını tatmamış adam burada tatava yapıyor.

Bu sistemde attan inip eşeğe binmekten farksızdır.

Denemeden bilemezsin. Aşırı derecede yavaş oluyor sistemim şu an 10 3 GB RAM yiyor toplam 8 var zaten. HDD vardı eskiden hiçbir menü açılmıyor deli gibi takılıyordu. Zenginler...

7 Değil 8.1'e geç FPS farkı olur.

Evet 8.1'e geçip Aero temasıyla 7'ye benzetebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kurmanızı öneririm tabii Windows 7’de kurabilirsiniz ama sağlıklı olamayabilir. USB’ye Rufus ile ISO’yu yazdırıp kurulum yapabilirsiniz.
Kesinlikle 8.1 ilaç gibi HDD sistemlere ve düşük RAM'e konfigürasyon ile sadece 600 MB ram kullanan stabil bir sisteme dönüştürdüm. Windows 10 şuan Edge ile 4 gb ram tüketiyor. 4 sekme açık.

10, ağır sistem ben eşeklik edip HDD olan sisteme 10 yükledim, kasmalar ile kafa ağrıttı. 7'i öneririm ancak bir anti-virüs programı şart, 8.1 en mantıklı seçim. Eğer SSD'niz varsa 10'da kalın derim ancak illa degiştirmek istiyorsanız 8.1 derim başka bir şey demem.

Eki Görüntüle 610873

Eki Görüntüle 610874

Eki Görüntüle 610875

Bence Windows 8.1 yapın 10'dan daha iyi.

Windows 8.1'e geçtim fakat ses boğuk gibi geliyor. Çok fazla müzikle alakam olmadığı için nasıl bir şey olduğunu size nasıl anlatacağım bilmiyorum fakat garip geliyor. Sanki hoparlörün üstünde taş koyulmuş gibi çıkıyor ses Realtek'in Driver'ini indirdim fakat sorun geçmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı