Yaklaşık 1 hafta önce Monster Abra A5 v9.2.3 modelini aldım. Windows 10 Pro'yu sorunsuz olarak kurduktan sonra sürücüleri de kurdum. KMSpico ile crack yaptım. Birkaç program kurdum. 2 gün boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım veya sorun vardı fakat ben farketmemiştim. Daha sonra Google Chrome simgesine tıklayınca fare imlecinin yaklaşık 1 saniye kadar takıldığını fark ettim.
Monster'a kendi siteleri üzerinden sorunumu belirterek mesaj gönderdim. Windows'u tekrar kurmamı ve orijinal ürün anahtarı girmemi söylediler. Windows'u tekrar kurdum, n11 sitesinden lisans anahtarı satın aldım ve anahtarı girdim. Sorunsuz bir şekilde aktifleştirdim sorun azaldı fakat hala devam ediyor.
Yaptıklarım;
Sorunun HDD kaynaklı olduğunu düşündüğüm için HD Tune programı ile bad sector taraması yaptım. Sorunsuz çıktı. Crackli Windows 10'u silerek yeniden kurdum ve orijinal lisans anahtarını girdim. Sorun azalmasına rağmen hala devam ediyor.
Monster'a kendi siteleri üzerinden sorunumu belirterek mesaj gönderdim. Windows'u tekrar kurmamı ve orijinal ürün anahtarı girmemi söylediler. Windows'u tekrar kurdum, n11 sitesinden lisans anahtarı satın aldım ve anahtarı girdim. Sorunsuz bir şekilde aktifleştirdim sorun azaldı fakat hala devam ediyor.
Yaptıklarım;
Sorunun HDD kaynaklı olduğunu düşündüğüm için HD Tune programı ile bad sector taraması yaptım. Sorunsuz çıktı. Crackli Windows 10'u silerek yeniden kurdum ve orijinal lisans anahtarını girdim. Sorun azalmasına rağmen hala devam ediyor.
- İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ
- Ekran Kartı: 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 Ti
- Windows 10 Pro Sürümü: 1803
Son düzenleyen: Moderatör: