Windows 10 Pro'yu 11 Pro yapmak

LutherHere

Decipat
Katılım
23 Aralık 2022
Mesajlar
1.258
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Benim cihazımda şu an edisyon kısmında Windows 10 Pro yazıyor ben bunu Windows 11 Pro'ya yükseltmek istiyorum. Deneme Windows kurmuşlar key satın alacağım. O yüzden nasıl yükseltebilirim?
 
Bilgisayarınız destekliyorsa Windows Update kısmına geldiğinizde zaten Windows 11 tavsiye ediyor oradan kurabilirsiniz. Temiz kurulum istiyorsanız ise en az 8 GB'lık bir flash belleğe Windows 11 son sürümün ISO dosyasını Rufus yazılımı ile belleğinize yazdırıp bilgisayarınıza açarken anakartınızın BOOT tuşuna basarak belleğiniz seçip oradan format atarak taze kurulum yapabilirsiniz.
 
Bilgisayarı ne için kullanıyorsun bilmiyorum ama kat'i suretle önermiyorum. DLL eksiklikleri var, Windows 11 kuran insanın direkt Visual Studio kurmasını da şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca işletim sisteminin optimizasyonu şuan için berbat durumda, her gelen güncelleme daha iyiye gittiklerini iddia ediyorlar ama ben ve müşterilerim için tamamen eziyet olmaya başladı. Ayrıca Windows 10'un lisanslı ise güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra bilgisayarınız otomatik olarak Windows 11'e yükselecektir.
 
Bilgisayarı ne için kullanıyorsun bilmiyorum ama Kat'i suretle önermiyorum. DLL eksiklikleri var, Windows 11 kuran insanın direkt Visual Studio kurmasını da şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca işletim sisteminin optimizasyonu şu an için berbat durumda, her gelen güncelleme daha iyiye gittiklerini iddia ediyorlar ama ben ve müşterilerim için tamamen eziyet olmaya başladı. Ayrıca Windows 10'un lisanslı ise güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra bilgisayarınız otomatik olarak Windows 11'e yükselecektir.

Sağ olun öneriniz için oyun ve yazılım için kullanacağım Windows 10 Pro OEM key almayı düşünüyorum sağlam lisans üzerinden.
 

Geri
Yukarı