Windows 10 Recovery silinmeli mi?

emres01

Hectopat
Merhaba, daha önce Windows 10 kurmadığım için soruyorum. 1 TB HDD kullanıyorum. Recovery bölümü silinmeli mi? Aldığım bilgisayarda Windows 10 kurulu gelmişti, yani lisansımı kaybetme durumum olur mu?

Dosya Ekleri

• 158F7953-491D-4922-8235-E46D416455AD.jpeg
    158F7953-491D-4922-8235-E46D416455AD.jpeg
    188,2 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet onu seçeceksin. Fakat bunlara gerek yok bölümleri sildikten sonra ayrılmamıs alanı seçip ileriye tıklarsanız bölümler otomatik oluşur direk kuruluma geçer.
Tamam hocam anladım başladım zaten. Bazı videolarda Recovery bölümü silinmiyordu. Recep Baltaş’ın videosunda da Recovery bölümü oluşuyordu. Ben de temkinli yaklaştım, lisansı gitmesin diye.

Hocam attığım görselde oluşmamıştı. 3 bölüm var gördüğünüz gibi. Ondan merak ettim. Çünkü daha önce “recovery silinirse lisansım silinir mi” gibi konular görmüştüm.
Mesajı yanlış yazdım o sebepten değiştirdim. Recovery bölümünü üretici firma oluşturuyor ve içinde kendi eklediği yazılımlar vs oluyor. İsterseniz sizde recovery bölümü oluşturabilirsiniz ama gerek yok yani. Ayrıca recovery bölümünü silmeden format atsanızda o recovery kısmı çalışmaz hale gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı