Windows 10 RTM 10240 Build indirme bağlantıları

@Murat5038 Windows 10 sistemde fazlaca mı yük tutuyor?
8.1 ile aynı ayarlarda bu sorunla karşılaşmadım, GTA V online bir görevden çıkınca 10 saniye falan bir takılma oluyor sonra düzeliyor.
Win 10 veya güncel bir donanım sahibi olmadığım üstüne GTA oynamadığım için dediğinizi cevaplayamam :D Ancak Win 10'da sıkıntılar var stabilleşene kadar bu durumlar normaldir.

@Murat5038 sağ olasın, mesela anakartın üretici web sitesinde Windows 10 bölümündeki yonga set sürücüsünü indirdiğimde aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor Windows 8.1 sürücüsünü yükleyip gidermiştim o sorunu.
Rayına oturmasını galiba. :)

@Murat5038 Windows 10 sistemde fazlaca mı yük tutuyor?
8.1 ile aynı ayarlarda bu sorunla karşılaşmadım, GTA V online bir görevden çıkınca 10 saniye falan bir takılma oluyor sonra düzeliyor.
Hayır, tam tersine daha az yük topladığını görüyorum.
Windows 8.1'e nazaran işlemciyi de daha az kullanıyor.

Eski oyunlardan tutun da GTA 5'e kadar en ufak bir sorun yaşamadım.
Ancak Win 8.1 ile performans karşılaştırması yapmadım. Belki perfırmansta Win 8.1'den biraz düşük performans sergileyebilir, tabi bunları normal karşılamak gerek, sonuçta henüz tam oturmuş değil.

Hayır, tam tersine daha az yük topladığını görüyorum.
Windows 8.1'e nazaran işlemciyi de daha az kullanıyor.

Eski oyunlardan tutun da GTA 5'e kadar en ufak bir sorun yaşamadım.
Ancak Win 8.1 ile performans karşılaştırması yapmadım. Belki perfırmansta Win 8.1'den biraz düşük performans sergileyebilir, tabi bunları normal karşılamak gerek, sonuçta henüz tam oturmuş değil.

Windows 10'a geçişi erteleyeceğim biraz, ilerleyen zamanlarda Windows 8.1'i aratmaz rayına oturmalı, belki anakartımın BIOS update ihtiyacı var.

Windows 10 bölümündeki yonga set sürücüsünü indirdiğimde aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor
Bilinmeyen aygıt farklı donanıma ait olabilir o yüzden yeni konu açıp aida64 raporu paylaşırsan bulmaya çalışırız sürücünü.

Windows 10 pro 64bit'i indirdim. Sorunsuz iso dosyasını çıkardı fakat sha değerini tarattığımda uyuşmuyor. Acaba kontrol edebilir misiniz?

Windows 10 pro 64bit'i indirdim. Sorunsuz iso dosyasını çıkardı
İSO dosyası değil bu konudaki. Verdiğim yerden indirdi isen SHA değerleri uyuşması lazım. Uyuşmuyorsa IDM kullan.

Demek istediğim esd dosyasından ISO'yu sorunsuz çıkardım fakat esd dosyasının sha değeri uyuşmadı. Sizin linkinizden indirdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı