Windows 10 Satın Alınabilecek Mağaza Önerisi

1 hafta önce PC topladım, internet kafeye gidip W10 deneme sürümü kurdurdum. Bazı siteler orijinal W10'ları 20-25 TL'ye satıyormuş. Öneriniz var mı? Bir de Home/Pro hangisini kullanmalıyım? İnternet kafeci Pro kurmuş. Şu an Pro var.

Lazım olursa diye sistemim: i5 9600K, 1660Tİ, 16 GB RAM, 445 GB SSD.

İnternet kafelerde Windows da kuruluyor. Yardımcı olacaklardır. Ama internet üzerinden almak istersen "Lazımbana" adlı siteye bakabilirsin.

Buradan al en Garanti yer burası. Bende buradan aldım.
Ama eptt sitesinde ki lisansbudur kullanıcısından almıştım.
Daha önce hiç yapmadığım için soruyorum, aldıktan sonra bana bir key geliyor ve keyi girdikten sonra otomatik orjinal mi oluyor? Bir de Pro yerine Home daha az yorar sistemi diyolar, doğruluk payı var mı?

Daha önce hiç yapmadığım için soruyorum, aldıktan sonra bana bir key geliyor ve keyi girdikten sonra otomatik orjinal mi oluyor? Bir de Pro yerine Home daha az yorar sistemi diyolar, doğruluk payı var mı?
Aldıktan belli bir süre sonra Mail adresine key düşüyor. İnternete bağlı iken keyi yazıyorsun ve etkinleşiyor.

İlk önce kurulumu indirme vs. oluyormuş. Canlı destek öyle söyledi. İndirme işi bir problem vs. yaratır mı? Çok ucuz olunca insan işkilleniyo.
Arkadaşa lisans almadan önce Windows kendi yerinden ISO indirip kurduk. Kurulumdan sonra 10₺ Lisans aldık. Sıkıntısız Windows aktifleşti.

Evet aldıktan dakikalar sonra kayıtlı e-posta'na aktifleştirme serial gönderiyorlar. Format çekerken serial girersen daha sağlıklı olur. Bundan sonraki çekeceğin formatlarda direk kendi aktif oluyor. Windows 7 de ultimate ile home arasında performans farkı oluyordu. Dediğin olabilir, pro sistemi home'a göre biraz daha yorabilir. Çünkü tüm özellikleri açık oluyor.

Serial
Evet aldıktan dakikalar sonra kayıtlı e-posta'na aktifleştirme serial gönderiyorlar. Format çekerken serial girersen daha sağlıklı olur. Bundan sonraki çekeceğin formatlarda direk kendi aktif oluyor. Windows 7 de ultimate ile home arasında performans farkı oluyordu. Dediğin olabilir, pro sistemi home'a göre biraz daha yorabilir. Çünkü tüm özellikleri açık oluyor.
Serial girmek nedir acaba ve nasıl yapılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı