Windows 10 sıfırlama işlemi kalıntı bırakır mı?

348103

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımı alalı 2 yıla yakın oldu ve ben 4 kere bilgisayarımı Windows 10'un kendi verdiği sıfırlama seçeneği ile sıfırladım. İki kez soruyor, tüm diskleri temizle dedim ve her şeyi sil dedim. Acaba kalıntı kalır mı? Ben bilgisayarımdaki her şeyin silinmesini istiyordum, silinmiş midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atın hocam. Sıfırlama sakat iş. Son yapışımda Microsoft Store yok oldu. Format atarsanız hem daha çok yer açılacak, hem performans daha çok artacaktır.

Merhabalar, bilgisayarımı alalı 2 yıla yakın oldu ve ben 4 kere bilgisayarımı Windows 10'un kendi verdiği sıfırlama seçeneği ile sıfırladım. İki kez soruyor, tüm diskleri temizle dedim ve her şeyi sil dedim. Acaba kalıntı kalır mı? Ben bilgisayarımdaki her şeyin silinmesini istiyordum, silinmiş midir?
sen format at çünkü kalıntılar bırakıyor sıfırlama bazen ekran kartı driverini bile kaldırmıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı