Windows 10 sıfırlama uzun sürme sorunu

Akif İnce

Kilopat
Daha fazla  
Anniversary Update'den sonra bilgisayarımı sıfırlamak istedim. Yaklaşık 55-56 saattir o yuvarlak şey dönüyor resimdeki gibi. 2 günden fazla oldu, normal midir ?

IMG_20160810_192239.jpg

Ben sorunu windows a yazdım bu cevap geldi belki seninde işine yarayabilir

yaşadığınız sorunla ilgili olarak aşağıdaki adımları uygulayın
Windows 10 media creation tool --buradan-- indirin sayfa açıldıgı zaman “aracı şimdi indir’e” tıklayınWindows 10 un hangi sürüm ve mimarini kullanıyorsanız iso dosyası olarak indirin
kurulum usb si hazırlamak için : usb'yi takın >> sag tıklayın >> biçimlendir >> fat32 seçli olsun indirdiğiniz kurulum iso dosyasını açın kurulum dosyalarını usb ye kopyalayın bilgisayarı yeniden başlatarak bios'a girin(bios girmek için F2 , DEL , F10 tuşları olabilir) usb nizi ilk sıraya alarak aşağıdaki adımları deneyin

Ben sorunu windows a yazdım bu cevap geldi belki seninde işine yarayabilir

yaşadığınız sorunla ilgili olarak aşağıdaki adımları uygulayın
Windows 10 media creation tool --buradan-- indirin sayfa açıldıgı zaman “aracı şimdi indir’e” tıklayınWindows 10 un hangi sürüm ve mimarini kullanıyorsanız iso dosyası olarak indirin
kurulum usb si hazırlamak için : usb'yi takın >> sag tıklayın >> biçimlendir >> fat32 seçli olsun indirdiğiniz kurulum iso dosyasını açın kurulum dosyalarını usb ye kopyalayın bilgisayarı yeniden başlatarak bios'a girin(bios girmek için F2 , DEL , F10 tuşları olabilir) usb nizi ilk sıraya alarak aşağıdaki adımları deneyin
Eyvallah kardeşim bi deneyeyim. Bi de linkini atabilirmisin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı