Q quidbersa Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Yeniden başlata tıklarken Shift'e basılı tutuyorum, ekran geliyor ekranda sorun gidere basıyorum bu bilgisayarı sıfırla çıkmıyor başka şeyler çıkıyor.
Yeniden başlata tıklarken Shift'e basılı tutuyorum, ekran geliyor ekranda sorun gidere basıyorum bu bilgisayarı sıfırla çıkmıyor başka şeyler çıkıyor.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 12 Temmuz 2025 #2 quidbersa dedi: Yeniden başlata tıklarken Shift'e basılı tutuyorum, ekran geliyor ekranda sorun gidere basıyorum bu bilgisayarı sıfırla çıkmıyor başka şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri uygulayıp dene. Artı 0 Eksi
quidbersa dedi: Yeniden başlata tıklarken Shift'e basılı tutuyorum, ekran geliyor ekranda sorun gidere basıyorum bu bilgisayarı sıfırla çıkmıyor başka şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri uygulayıp dene.
KS KS Q quidbersa Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 bende böyle şeyler yok SucreScof dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri uygulayıp dene. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
bende böyle şeyler yok SucreScof dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri uygulayıp dene. Genişletmek için tıkla...
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 12 Temmuz 2025 #4 quidbersa dedi: Bende böyle şeyler yok Genişletmek için tıkla... Devamında CMD konutlarında yapılanları denediniz mi? Artı 0 Eksi
quidbersa dedi: Bende böyle şeyler yok Genişletmek için tıkla... Devamında CMD konutlarında yapılanları denediniz mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.944 Makaleler 60 Çözümler 837 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #5 Recovey bölümü olmayabilir yada zarar görmüş olabilir. Ayrıca temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi