Windows 10 Sıfırlama

Makaleler
10
Arkadaşlar az önce PC'yi sıfırlayacaktım fakat bir videoda sürücüyü tümüyle temizleme 18 saat sürmüş. O kadar uzun sürer mi? Yani o kadar bekleyemem, en fazla 3 saat bekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı konuyu niye tekrar açıyorsunuz? Ben size güzelce cevap verdim. Allah aşkına o çöp videodaki adamı dinlemeyin. Niye bu kadar inatçısınız o video hakkında anlamadım. Eğer her şeyi silip tekrar sıfırlartırsanız evet, yavaş bir HDD'de 18 saat sürebilir.

Sıfırlamaya zamanınız yoksa format dışında seçenek yok.

Aynı konuyu niye tekrar açıyorsunuz? Ben size güzelce cevap verdim. Allah aşkına o çöp videodaki adamı dinlemeyin. Niye bu kadar inatçısınız o video hakkında anlamadım. Eğer her şeyi silip tekrar sıfırlartırsanız evet, yavaş bir HDD'de 18 saat sürebilir.

Arkadaş sanırım bu konuda yeni ve verdiğiniz cevabı videodaki ile karşılaştırdı ve uymadığını gördü.Videoya takmış istediği gibi yapsın.

Hocam başka bir videoda gordum bunu.
H
Arkadaş sanırım bu konuda yeni ve verdiğiniz cevabı videodaki ile karşılaştırdı ve uymadığını gördü.Videoya takmış istediği gibi yapsın.
Hocam ondan degil ya benim kafam karisti simdi rehberde direk nasil format aticagimizi gosteriyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı