Windows 10 Sıfırlama

Olsun hocam, benim size uzun uzun fotoğraflı anlattığım adımları hiçe sayıyorsunuz, gidip dandik YouTuber'ları dinliyorsunuz. Ona yanıyorum.

Evet, gösteriyor.
Yok hocam estağfirullah. Ama orda windows olmayan sisteme kurulum yapıyorlar. Youtubede videolsrı var mı acaba?
Olsun hocam, benim size uzun uzun fotoğraflı anlattığım adımları hiçe sayıyorsunuz, gidip dandik YouTuber'ları dinliyorsunuz. Ona yanıyorum.

Evet, gösteriyor.
Hocam bide bende windows 10 pro var şimdi gidicek mi o?

SSD ile 4-5 dakika arası sürüyor sadece. Sıfırlama işlemi dünyanın en gereksiz işlemidir.
Valla UEFI kurulumda Windows'u indirip USB belleğe yazma işlemi de dahil kurulumun tamamı 20 dakikamı almıyor. Vaktinin değerli olduğunu söylediği için toplam süre belirttim. Tabii disk yazma/okuma ve indirme hızları da değişiklik gösteren şeyler.

Videodaki arkadaş sıfırlama işlemi yapıyor ve temiz kuruluma girmez diye biliyorum ayrıca SSD yoksa uzunda süren bir işlemdir. Temiz kurulum işlemi komple sistemi yeniden kurmaktır.

USB belleğiniz varsa Windows 10 ISO dosyasını Rufus yardımıyla belleğe yazdırın. Ondan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp Boot menüsünden USB'nizi bulup işlemlere devam edeceksiniz olay bu kadar basit. Sıfırlama işlemini SSD yoksa önermem.

Videodaki arkadaş sıfırlama işlemi yapıyor ve temiz kuruluma girmez diye biliyorum ayrıca SSD yoksa uzunda süren bir işlemdir. Temiz kurulum işlemi komple sistemi yeniden kurmaktır.

USB belleğiniz varsa Windows 10 ISO dosyasını Rufus yardımıyla belleğe yazdırın. Ondan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp Boot menüsünden USB'nizi bulup işlemlere devam edeceksiniz olay bu kadar basit. Sıfırlama işlemini SSD yoksa önermem.
Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı