Marquinhos
Hectopat
Merhabalar, yaklaşık 19.00 gibi başlatmış olduğum Windows 10 sıfırlama işlemi %31'de takıldı. Sizce beklemeli miyim? Yoksa sorun mu vardır?
(Windows'un diline aldırış etmeyin)
8-10 saat mi baya uzunmuş neyse ki vaktim varBeklemelisin 8-10 saat bazen 1 gün bile sürebiliyor ben denemiştim sıfırlamak formattan uzun sürüyor bırakın devam etsin.
Yani 1000 RPMlik HDD kullanmıyor iseniz 1-2 saat olmadı 3 saat olur arkadaş abartmış8-10 saat mi baya uzunmuş neyse ki vaktim var![]()
Yani 1000 RPM'lik HDD kullanmıyor iseniz 1-2 saat olmadı 3 saat olur arkadaş abartmış.
Şu an yüzde 87 e fırladı birden sanırım oluyor.Yani 1000 RPMlik HDD kullanmıyor iseniz 1-2 saat olmadı 3 saat olur arkadaş abartmış.
Bad sector vardır yada başka birşey o değerler imkansız.Yok cidden 7200 RPM 10 yıllık eski bbir HDD ile o sonuçları aldım cidden.
Gerisi 15 dakikalık iş en az.Şu an yüzde 87 e fırladı birden sanırım oluyor.
Şu an yüzde 87'e fırladı birden sanırım oluyor.
Bad sector vardır ya da başka bir şey o değerler imkansız.
50-70 MB okuma yazma hızı var eski bir HDD hatta modeli HD-161HJ sağlığınada baktım sadece 1 sıkıntısı var gözüküyordu HD Tune'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.