Windows 10 Sistem Görüntüsü İçin Disk Seçememe Sorunu

Senin Sistem Ayrıldı bölümün yokmuş zaten. Resimleri iyi incelememişim. İzin vermiyorsa vermiyordur.
Hocam benim önceden C ve D diskim birde 100MB'lık (Bu sistem ayrıldı bölümüydü) başka bir bölümüm vardı. Sistemime Xp yükledim ve sonra tekrar Windows 10'a geri döndüm. Bir baktım ki Sadece C ve D diski kalmış, birde D diski sistem ayrıldı bölümü olmuş.

Neden Acronis kullanmamakta direniyorsun ? Hem sıkıştırma oranı daha iyi ve hasar oluşma ihtimali çok düşük Windows İmajlarına göre.
Şu an zaten Acronis 2017 yükledim ,mecburen onu kullanıyorum. Ama sistemimi nasıl eski haline getireceğim bilemiyorum. Yani C , D diski birde 100MB sistem ayrıldı bölümü olduğu hale.

Yanlış bölümleme yapılarak format atılmış ve Sistem için gerekli olan Sistem Ayrıldı bölümünü silmişsin.
Bunları yapmadan evvel tüm diskin yedeğini almalıydın. Acemilik olmuş. Bu sorun da başlık için uygun değil yeni bir konu açarak çözüm aranabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı