Windows 10 sistem oyunlarda ekran rengi değişiyor

Sorun çözüldü.
Önce kendi sitesinden True Color 4.0'ın en güncel sürümünü indirdim ve yükledim. Daha sonra MSİ'ın kendi sitesinden bu programın eski sürümünü indirdim ve ilk yüklediğin güncel sürümü silmeden eski sürümü üzerine yüklemeye çalıştım. Sonra bir şey oldu ve programın yaptığı ayarlar sıfırlandı, yani ekran (laptop) kendi orjinal haline döndü. Fakat eski sürümün yükleyicisi hala çalışır durumdaydı. Görev yöneticisinden yükleyiciyi kapanmaya zorladım ve daha önce yüklediğim tüm kurulum .exe dosyalarını sildim. Şu an ekran orjinal renk ayarlarında çalışıyor. Henüz bir sorun ile karşılaşmadım. Başlıktaki renk değişimi sorunu da böylece çözülmüş oldu. Tekrar sıkıntı çıkarsa buraya yazacağım.

Merhaba, bilgisayarım sürekli MSI true color uyarısı veriyor ve soluk renk bende de oldu. Nasıl çözüm bulabilirim?
Bu şekilde çözmüşüm, üstüne yükleyerek. Bir deneyin isterseniz. Fakat üzerinden 2 yıl geçmiş.

son sürümünü indirdim güncelledim ama düzelmedi
Güncelleme yapmayacaksınız, eski sürümü silmeden veya güncellemeden yeni sürümü üzerine kurmaya çalışacaksınız. Yani iki tane true color yüklemeye çalışacaksınız. İki tane üst üste yüklemeye çalışırken porgramlar çakışıyor ve ekran normal ayarına dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı