E ekremgunes Centipat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Bilgisayarımdan BIOS'a hiçbir şekilde giremiyordum, bir yerde MSConfig önyükleme seçeneğini aktif edip "en az" seçeneğini işaretledim ve kasa açılsa da siyah ekranda kalıyor, görüntü gelmiyor.
Bilgisayarımdan BIOS'a hiçbir şekilde giremiyordum, bir yerde MSConfig önyükleme seçeneğini aktif edip "en az" seçeneğini işaretledim ve kasa açılsa da siyah ekranda kalıyor, görüntü gelmiyor.
KS KS E ekremgunes Centipat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 herkese teşekkürler . yorumları için . başka bir tv ye taktım . bios da geldi herşey geldi . ve güvenli ön yüklemeyi kapattım tekrardan. Artı 0 Eksi
herkese teşekkürler . yorumları için . başka bir tv ye taktım . bios da geldi herşey geldi . ve güvenli ön yüklemeyi kapattım tekrardan.