Windows 10 sistemde Defender açılmıyor

Duende03

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 3200mhz
SSD veya HDD modeli
gigabyte, seagate
Ekran kartı
yok
Anakart
gigabyte b450m s2h
İşlemci
ryzen 3 2200g
Merhaba. 2 haftadır şehir dışındaydım ve bilgisayarım kardeşimdeydi. Geldiğimde defendırı çalışamaz bir halde buldum ve başta önemsemedim ama, Opera ve bazı uygulamalar kasmaya başladı. Oyunlarda çok bir sorunum yok ama uygulamalar arada bu halde olunca sinirime gitmeye başladı ve bir çözüm aramaya karar verdim yerel grup ilkesi düzenleyicisinden düzeltilme çözümünü gördüm ama orada Windows Defender görünmüyor maalesef ve bunun hakkında da bir çözüm bulamadım: :(
Ve virüs mü bulaşmış emin olamadım, öyleyse ne yapmam gerekir?

Şimdi, Kaspersky alıyorsun. Çok ucuz bir şey zaten maliyetli bir şey değil. Aldıktan sonra uzun bir tarama yap. Virüs falan geldiyse yok eder. Sonra Windows Update güncellemen gerekecek ki Defender kendine gelsin bir. En son ihtimalle işletim sistemi bozulmuş yedek alıp format atman lazım. Her şey bu kadar

Şimdi, Kaspersky alıyorsun. Çok ucuz bir şey zaten maliyetli bir şey değil. Aldıktan sonra uzun bir tarama yap. Virüs falan geldiyse yok eder. Sonra Windows Update güncellemen gerekecek ki Defender kendine gelsin bir. En son ihtimalle işletim sistemi bozulmuş yedek alıp format atman lazım. Her şey bu kadar
Kaspersky çok da ucuz değilmiş 🥲

Şimdi, Kaspersky alıyorsun. Çok ucuz bir şey zaten maliyetli bir şey değil. Aldıktan sonra uzun bir tarama yap. Virüs falan geldiyse yok eder. Sonra Windows Update güncellemen gerekecek ki Defender kendine gelsin bir. En son ihtimalle işletim sistemi bozulmuş yedek alıp format atman lazım. Her şey bu kadar.

Ne gerek var maceraya yedek alıp ter temiz bir format atsın hocam.

Kaspersky Standard - Antivirüs programı özel teklifi | Kaspersky yıllık 168,99 ayrıca aşağıdaki kodu girerek sepette %10 indirim yapıyorsun.

REDUC-10

Sadece Kaspersky ile olacak iş değil sihirli değnek sanki mübarek :)

Ne gerek var maceraya yedek alıp ter temiz bir format atsın hocam.
Nasıl hızlı bir yedekleme alabilirim öneriniz var mı? Çok fazla dosyam var ps ai falan kullanıyorum

Virüs programı formattan sonra da kullanılabilir. Format atmak meşakatli bir iş. Format atmadan önce çözebiliyorsak bir çözüme ulaşmak lazım.
Çok haklısınız format şu an en son çözümüm maalesef çünkü...

Nasıl hızlı bir yedekleme alabilirim öneriniz var mı? Çok fazla dosyam var PS AI falan kullanıyorum.

Hocam sağlam bir diske veya USB'ye yedek alıp format atabilirsiniz güvendiğiniz bulut sunucusu varsa oraya da yedekleyebilirsiniz OneDrive gibi.

Virüs programı formattan sonra da kullanılabilir. Format atmak meşakatli bir iş. Format atmadan önce çözebiliyorsak bir çözüme ulaşmak lazım.

Kaspersky'nin illaki kaçırdığı olacaktır tek bir av a güvenmek mantıklı gelmiyor bana hepsini silse bile kardeşinin kullandığı günden beri kurup sildiği programların kalıntıları reg kayıtları kalacaktır eğer yedek alması mümkün ise temiz bir format en iyisi her zaman.

Nasıl hızlı bir yedekleme alabilirim öneriniz var mı? Çok fazla dosyam var PS AI falan kullanıyorum.

Hocam yedeklerinizi D bölümü varsa oraya da yedekleyebilirsiniz daha sonra C ye format atabilirsiniz ama tam yedek aldığınızdan emin olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı