Çözüldü Windows 10 sitesinde ISO dosyası yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Sitesine gidiyorum aracı indirin kısmına yazınca ISO dosyası inmiyor. ISO dosyasını nereden bulacağım?

VPN'ya da proxy benzeri bir şey kullanıyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam burada direk videoyu izledim ve VPN proxy bir şey kısmında kullanıyorsun, kısmını okumamıştım önerdiğinizi zannettim dislike geri kaldırdım.

Arkadaş yanlış anlamış olabilir, neden bu kadar yükseldiniz?
Yanlış anlaşıldığı zaman ısrarcı olunmaz. Karşındaki sen bir yorumda bulunduğun zaman eğer söylediğin şeyi anlamıyor ve alakasız buluyorsa yanlis anlamışsın demektir. Bir gözden geçirirsin acaba ben dogru bir sekilde mi anlıyorum dediği şeyi diye. 2 kere ne alaka diye sordum. Üçüncüye biraz yükselmemde yanlış bir sey yok. Ek olarak bende insanım etten kemiktenim, başkaları yanlış anlayabilir de ben herkesi ve her şeyi yumuşak başlılıkla karşılamak zorunda mıyım? Stresli bir animda yanit vermis olamaz mıyım? Hakaret etmedim, baska bir şey yapmadım. Bu kadar kırılgan olmayın.

Yanlış anlaşıldığı zaman ısrarcı olunmaz. Karşındaki sen bir yorumda bulunduğun zaman eğer söylediğin şeyi anlamıyor ve alakasız buluyorsa yanlış anlamışsın demektir. Bir gözden geçirirsin acaba ben dogru bir sekilde mi anlıyorum dediği şeyi diye. 2 kere ne alaka diye sordum. Üçüncüye biraz yükselmemde yanlış bir şey yok.

Haklısınız hocam biraz aceleci oldum kusura bakmayın başkasının konusunu tartışma ile mahvetmeyelim.

Sitesine gidiyorum aracı indirin kısmına yazınca ISO dosyası inmiyor. ISO dosyasını nereden bulacağım?

Hocam Windows 10 aracını indirin içerisinden ISO DVD seçin ve USB'ye otomatik ISO dosyasını indirecektir eğer ki Windows 10 aracını indiremiyorsanız 20.08.2023 yani bugün indirdim dilerseniz MediaFire indirme linkini atarım.
VirusTotal sonucu:

1692507945828.png

İndirme linki:https://www.mediafire.com/file/juv2wmr2glbhg2i/MediaCreationTool22H2.exe/file

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı