VPN'ya da proxy benzeri bir şey kullanıyorsun.
O şekilde indirsin veya indirilebilir diye nerede demişim acaba? Okuduğunu anlama problemin mi var? Tüm metni okumadan atlamayın ortaya.
Yanlış anlaşıldığı zaman ısrarcı olunmaz. Karşındaki sen bir yorumda bulunduğun zaman eğer söylediğin şeyi anlamıyor ve alakasız buluyorsa yanlis anlamışsın demektir. Bir gözden geçirirsin acaba ben dogru bir sekilde mi anlıyorum dediği şeyi diye. 2 kere ne alaka diye sordum. Üçüncüye biraz yükselmemde yanlış bir sey yok. Ek olarak bende insanım etten kemiktenim, başkaları yanlış anlayabilir de ben herkesi ve her şeyi yumuşak başlılıkla karşılamak zorunda mıyım? Stresli bir animda yanit vermis olamaz mıyım? Hakaret etmedim, baska bir şey yapmadım. Bu kadar kırılgan olmayın.Arkadaş yanlış anlamış olabilir, neden bu kadar yükseldiniz?
Yanlış anlaşıldığı zaman ısrarcı olunmaz. Karşındaki sen bir yorumda bulunduğun zaman eğer söylediğin şeyi anlamıyor ve alakasız buluyorsa yanlış anlamışsın demektir. Bir gözden geçirirsin acaba ben dogru bir sekilde mi anlıyorum dediği şeyi diye. 2 kere ne alaka diye sordum. Üçüncüye biraz yükselmemde yanlış bir şey yok.
Sitesine gidiyorum aracı indirin kısmına yazınca ISO dosyası inmiyor. ISO dosyasını nereden bulacağım?
Aracı indir çalıştır, o indirecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.