NihatBey0
Decapat
yok zaten yeni formatlamıştımOnarmayı deneyin xorextago demişti belki sistem dosyalarına zarar gelmiştir ya da virüstür önceden bir şey yüklediniz mi?
yok zaten yeni formatlamıştımOnarmayı deneyin xorextago demişti belki sistem dosyalarına zarar gelmiştir ya da virüstür önceden bir şey yüklediniz mi?
Yok zaten yeni formatlamıştım.
hmm.Bi anda ekran gitti sen yeniden başlattın ve siyah mı oldu?yok zaten yeni formatlamıştım
denemedim ama windows shift ctrl b ev ctrl alt delete yaramıyorsa onun da yaramayacağını düşünüyorumBelki düz bir siyah ekran hatası olabilir Windows tuşu + r kombinasyonlarına basar mısınız ara kutucuğu geliyor mu?
Şu an Windows 8.1 de iyi ama Roblox açınca mavi ekran veriyor sırf o yüzden Windows 10 kullanıyordum bari bunu yapamazsam onun çözümü var mıdır?
Şu an Windows 8.1 de iyi ama Roblox açınca mavi ekran veriyor sırf o yüzden Windows 10 kullanıyordum bari bunu yapamazsam onun çözümü var mıdır?
Hmm. Bir anda ekran gitti sen yeniden başlattın ve siyah mı oldu?
Denemedim ama Windows Shift CTRL b ev CTRL alt delete yaramıyorsa onun da yaramayacağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.