Windows 10 siyah ekran hatası

şuan windows 8.1 de iyi ama roblox açınca mavi ekran veriyor sırf o yüzden windows 10 kullanıyordum bari bunu yapamazsam onun çözümü varmıdır?

Belki düz bir siyah ekran hatası olabilir Windows tuşu + r kombinasyonlarına basar mısınız ara kutucuğu geliyor mu?
denemedim ama windows shift ctrl b ev ctrl alt delete yaramıyorsa onun da yaramayacağını düşünüyorum

Şu an Windows 8.1 de iyi ama Roblox açınca mavi ekran veriyor sırf o yüzden Windows 10 kullanıyordum bari bunu yapamazsam onun çözümü var mıdır?

Maalesef Roblox Windows 8.1 erişimi kesti diye biliyorum.

Hmm. Bir anda ekran gitti sen yeniden başlattın ve siyah mı oldu?

1 hafta önce formatladım düne kadar çalışıyordu bugün açtım açıldı sonra kapatıp 1 saat sonra açtım normal Windows açılma ekranı ve işletim sistemi seçmeden sonra yükleme ekranının ardından siyah ekran oldu

Denemedim ama Windows Shift CTRL b ev CTRL alt delete yaramıyorsa onun da yaramayacağını düşünüyorum.

O zaman bir bilgisayarcıya götürmenizi öneririm bize belirttiniz ekran kartı anakarta lehimli olan ekran kartlarından ve o ekran kartı yanmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…