Windows 10 Sonsuz Mavi Ekran Hatası

BOX

Megapat
Daha fazla  
Beyler dün bilgisayarı sorunsuz kapattım 4 sene de olduğu gibi, ne olduysa artık bugun açmak istediğimde mavi ekran hatası verdi açılışta ve bir yuzdelik bir alanda işte %43 %60 %84 %100 oldu falan aha açıldı dedim tekrar yeniden başlayıp aynı hatayı verdi ve bu sabah 10'dan beri devam etti, yani bilgisayarı kapatmadım bu süre zarfında dakikada iki kere yeniden başlatıp aynı hatayı verdi, telefon ile çözüm aradığımda hiçbir sonuca ulaşamadım, tek çözümün format olduğunu hep söylemişler ben de format atmak istemedim çünkü tüm grafik tasarımcıyım yazılımcıyım yıllardır yaptığım işler, oluşturduğum arşivler, makalelerim falan yazılımcı ve webmaster olanlar bilir kendileri için bu şeyler paha biçilemez değerdedir ben de bu sabırla beklemek zorunda kaldım. Yaklaşık 2, 2:30 saatin sonunda şimdi cuma namazından geldiğimde o tekrar eden hata yerine giriş ekraninı gördüm çok sevindim. Allaha şükur bir şey olmamıştı yani internette ve ya çevrenizde bu hatayı yani yeniden başlatıp tekrar eden mavi hatasının çözümünü arayanları görürseniz tek çözümun format olmadığını bir diğer çözümün de var olduğunu bekleyip sabır etmek gerektiğini söyleyin, emekleri boşa gitmesin... Eğer ben bu PC hep boyle devam etseydi format yerine yeni HDD almak zorunda kalcaktım. Belki bir gun çözumu gelir de yedekleri kurtaririm diye ama çok şükür gerek kalmadı. Okuduğunuz için teşekkurler hayirli cumalar hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı