woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 5 Nisan 2021 #1 Merhaba ben HDD+SSD kullanıyorum ve Windows 10'u SSD alanına kurmak istiyorum. Ama HDD'yi nasıl ayıracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022
Merhaba ben HDD+SSD kullanıyorum ve Windows 10'u SSD alanına kurmak istiyorum. Ama HDD'yi nasıl ayıracağım?
Çözüm Gyegejwu 5 Nisan 2021 Ben sana yöntemi söyleyim: En az 8 GB bir flash belleğe Windows 10'u kur. Sonra da boot menüden USB belleği seç Daha detaylı bir anlatım için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben sana yöntemi söyleyim: En az 8 GB bir flash belleğe Windows 10'u kur. Sonra da boot menüden USB belleği seç Daha detaylı bir anlatım için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 5 Nisan 2021 #2 woitx dedi: Merhaba ben HDD+SSD kullanıyorum ve Windows 10'u SSD alanına kurmak istiyorum. Ama HDD'yi nasıl ayıracağım? Genişletmek için tıkla... HDD ismini "yedek" olarak değiştirin. Sonra kurulum ekranına gelip yedek ismi olmayan diğer diske Windows kurun. Artı 0 Eksi
woitx dedi: Merhaba ben HDD+SSD kullanıyorum ve Windows 10'u SSD alanına kurmak istiyorum. Ama HDD'yi nasıl ayıracağım? Genişletmek için tıkla... HDD ismini "yedek" olarak değiştirin. Sonra kurulum ekranına gelip yedek ismi olmayan diğer diske Windows kurun.
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Ben sana yöntemi söyleyim: En az 8 GB bir flash belleğe Windows 10'u kur. Sonra da boot menüden USB belleği seç Daha detaylı bir anlatım için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Ben sana yöntemi söyleyim: En az 8 GB bir flash belleğe Windows 10'u kur. Sonra da boot menüden USB belleği seç Daha detaylı bir anlatım için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 5 Nisan 2021 #4 300319 dedi: HDD ismini "yedek" olarak değiştirin. Sonra kurulum ekranına gelip yedek ismi olmayan diğer diske Windows kurun. Genişletmek için tıkla... Windowsu nasıl seçeceğimi bilmiyorum sıkıntı o. Artı 0 Eksi
300319 dedi: HDD ismini "yedek" olarak değiştirin. Sonra kurulum ekranına gelip yedek ismi olmayan diğer diske Windows kurun. Genişletmek için tıkla... Windowsu nasıl seçeceğimi bilmiyorum sıkıntı o.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Mayıs 2022 #5 woitx dedi: Windowsu nasıl seçeceğimi bilmiyorum sıkıntı o. Genişletmek için tıkla... Windows kuracağınız diski boyutuna bakarak seçebilirsiniz. Format ekranında SSD'yi kapasitesine bakarak anlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
woitx dedi: Windowsu nasıl seçeceğimi bilmiyorum sıkıntı o. Genişletmek için tıkla... Windows kuracağınız diski boyutuna bakarak seçebilirsiniz. Format ekranında SSD'yi kapasitesine bakarak anlayabilirsiniz.