Windows 10 sürekli mavi ekran ve internet kesintisi

mafrankuloo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım laptopumda Windows 10'u içerisinde yüklü olarak aldım. Yaklaşık 1-2 ay oldu ve olan şeyler burda konu açmamı sağladı.
Madde madde sıralarsam şöyle;

Her gün olmasa da 2-3 günde bir mavi ekran hatası alıyorum. Ama hatayı almadan önce klavyem etkisiz kalıyor 10 dk boyunca ondan sonra birden mavi ekran çıkıp yeniden başlatıyor. Elle kendim kapatıyorum öyle düzeliyor.

Farklı farklı mavi ekran hataları da almaya başladım örneğin oyun oynarken birden mavi ekran çıkıyor %100'e kadar dolup baştan başlatıyor. Oyunlarımın hiçbiri korsan değil steam üzerinden oynuyorum.

Ve bugün başıma gelen enteresan olay Youtube'da dolaşırken birden internet kesildi ve bilgisayarım konum servisi sağ altta açıldı ve kapandı.

Bilgisayarım Lenovo- Y700 512 SSD 16 RAM i7 ve hiç bir parça değişimi yapmadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

NOT: Orjinal bir antivirüsüm yok nod32 ile taradım ve hiç bir virüs çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ESET kaldır, Vmware kaldır, Logitech sürücülerini kaldır ve güncelle(kullanmıyorsan yükleme).
DDU rehberine göre yeşilleri takip et sonra güncel dahili ve harici GPU sürücünü sitelerinden güncelle.
Kesin olarak bios'u güncelleyin bununla;
https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/cdcn52ww.exe
Memtest yapıp sonucu paylaşın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı