Windows 10 Sürüm 1703 Yükseltme

Makaleler
1
Yer
Gelibolu
Daha fazla  
Windows 10 Creators Update yükleyeceğim. Ancak sorun yaşar mıyım, yükseltirken neler olacak, oyun performansı vb. bir sürü sorum var.

1. Creators Update'i güncelleştirme ile mi kurmayı tavsiye edersiniz yoksa temiz bir kurulumla mı?
  2. Creators Update'i kurarken veya kurduktan sonra sorun yaşar mıyım?
  3. Bazı kullanıcılar Creators Update'i kurduktan sonra oyunlarda kasma yaşadığını, bilgisayarın daha geç açıldığını söyledi. Bu sorunu yaşar mıyım?
    Sistem Özelliklerim:
    RAM 16 GB
    Ekran kartı AMD Radeon R9 M265X 2 GB
    İşlemci Intel Core i7-4710 HQ 2.50 GHz (Turbo: 3.50 GHz)

İşletim Sistemi Windows 10 Home SL 64 bit Sürüm 1607 (14393.1198)
    Hard Disk 1 TB
  4. Güncelleme sırasında antivirüsün açık olması sorun yaratır mı?
    Antivirüs: Kaspersky Internet Security
  5. Virüs taraması yapıp, sonra antivirüsü kapatıp güncellemeyi yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde güncellersem sorun olur mu?
  6. Creators Update sonrası ekran kartı sürücüsü ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmam gerekir mi?
    Sürücü: AMD Radeon Crimson Sürüm 2016.0916.1515.27418

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yaparsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Yükseltme sağlıksız olabiliyor, o yüzden sıkıntı çıkarabilir. İsterseniz ilk önce bi yükseltme yapın sorun çıkarsa temiz kurulum yaparsınız. Verilerinizi yedeklemeyi de unutmayın.

Geçen yaz Windows 8.1'den Windows 10'a geçmiştim. Çeşitli sorunlarla karşılaşmıştım. Temiz kurulum yapacağım.

Bir sorum daha var:
Temiz kurulum yaparken tek parça hâlinde mi kurulumu yapayım ? Yoksa C ile D şeklinde ikiye mi böleyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı