Çözüldü Windows 10 sürüm 1703'ün sürücü desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

esadtetik

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows 10'un 1703 sürümünü çok stabil çalıştırıyor yüklemeyi düşünüyorum. Ekran kartı sürücü desteği var mı yani internetten driver yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Windows 10'un 1703 sürümünü çok stabil çalıştırıyor yüklemeyi düşünüyorum. Ekran kartı sürücü desteği var mı yani internetten driver yükleyebilir miyim?
Eski sistemimde bende windows 10 1703 kurmuştum, siyah ekran veriyordu. Sistemi 21H1 yaptığımda sorun düzelmişti. Gözden geçirmenizi öneririm.

Eski sistemimde bende Windows 10 1703 kurmuştum, siyah ekran veriyordu. Sistemi 21H1 yaptığımda sorun düzelmişti. Gözden geçirmenizi öneririm.

Hangi ISO ile kurduğunuzda önemli ben Windows-ISO-downloader programını kullanarak geçtim ve size de tavsiye ederim içinde tüm Windows sürümlernin ISO dosyaları ve tüm Office programları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…