Windows 10 Sürüm 1903 Business ve Consumer Farkı

Evet, son sürüm.

Hayır, MSDN sürümü de 18362.30 olarak geliyor. Sonra da güncelleme ile 18362.53 oluyor.
Hocam bu paylaştığınız linki kaynak ve alıntı vererek diğer forumda paylaştım. Arkadaşın biri şöyle yazmış;
Türkçe ISO dosyasında N sürümler bulunmaz. İçerdiği sürümler şu şekildedir.
Kod:
Microsoft Windows [Version 10.0.17134.706]

(c) 2018 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır.

C:\WINDOWS\system32>dism /Get-WimInfo /WimFile:H:\sources\install.wim

Deployment Image Servicing and Management tool

Version: 10.0.17134.1

Details for image : H:\sources\install.wim

Index : 1

Name : Windows 10 Home

Description : Windows 10 Home

Size : 13.783.648.413 bytes

Index : 2

Name : Windows 10 Home Single Language

Description : Windows 10 Home Single Language

Size : 13.785.442.620 bytes

Index : 3

Name : Windows 10 Education

Description : Windows 10 Education

Size : 14.062.720.980 bytes

Index : 4

Name : Windows 10 Pro

Description : Windows 10 Pro

Size : 14.060.505.393 bytes

Index : 5

Name : Windows 10 Pro Education

Description : Windows 10 Pro Education

Size : 14.062.650.742 bytes

Index : 6

Name : Windows 10 Pro for Workstations

Description : Windows 10 Pro for Workstations

Size : 14.062.685.627 bytes

The operation completed successfully.

C:\WINDOWS\system32>

Bu konu hakkında ne diyorsunuz ? Ben SHA-1 kontrol edin dedim.

Hocam bu paylaştığınız linki kaynak ve alıntı vererek diğer forumda paylaştım. Arkadaşın biri şöyle yazmış;

Bu konu hakkında ne diyorsunuz ? Ben SHA-1 kontrol edin dedim.
Temiz kurulum yapmaya gerek var mı? Belki siz biliyorsunuzdur. Hakkında kısmından da baktım. Sürümü de 18362.53 sizce gerek var mıdır? Yani bende var 1903.

Temiz kurulum yapmaya gerek var mı? Belki siz biliyorsunuzdur. Hakkında kısmından da baktım. Sürümü de 18362.53 sizce gerek var mıdır?
Hayır gerek yok. Bizzat kendim güncelleme yaparak o sürüme yükseldim. Ayrıca kuracaklara tavsiyem sürücüleri anakartınızın sitesinden kurun. İlk baştaki başlat menüsünün gelmemesi ve diğer hantallıkları tamamen çözüyor. Tereyağı gibi akıyor işletim sistemi.

Hayır gerek yok. Bizzat kendim güncelleme yaparak o sürüme yükseldim. Ayrıca kuracaklara tavsiyem sürücüleri anakartınızın sitesinden kurun. İlk baştaki başlat menüsünün gelmemesi ve diğer hantallıkları tamamen çözüyor. Tereyağı gibi akıyor işletim sistemi.
Şuan şöyle bir sorun var. Update yerinden güncelleştirme var mı diye kontrol ediyorum. Windows Defendere bu gün içinde 3 kere güncelleme geldi. Size de geldi mi acaba?

Şuan şöyle bir sorun var. Update yerinden güncelleştirme var mı diye kontrol ediyorum. Windows Defendere bu gün içinde 3 kere güncelleme geldi. Size de geldi mi acaba?
O tanım güncelleştirmeleri. Gelmesi normaldir. Virüs veritabanına virüs tanımları eklendikçe Microsoft bunu güncelleme olarak sunuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı