Windows 10 Sürüm 2004 Yapı 19041.153

Valla arkadaşlar benim sorunsuz kullandığım sistemi yazayım size kafayı yiyin;

Amd X2 64 5400+ @3.01 Oc lu
4GB DDR2 1066
Zotac 8800GT 512MB
X-Fi Xtreme Gamer ses kartı
120 LİK a data ssd

:))

HDD ile kurulumu tamamladım ve sistem HDD ile Windows 10 sürümleri arasındaki en hızlı olanı diyebilirim fakat 8 GB bellek ile boşta 3 GB kullanıyor, 4 GB bellek kullanan birisi için sıkıntı olacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,8 KB · Görüntüleme: 69
HDD ile kurulumu tamamladım ve sistem HDD ile Windows 10 sürümleri arasındaki en hızlı olanı diyebilirim fakat 8 GB bellek ile boşta 3 GB kullanıyor, 4 GB bellek kullanan birisi için sıkıntı olacaktır.
Sizin nedense çok kullanıyormuş. Ben kurduğumda 1.8, 1.9, 2 aralıklarında kullanım söz konusuydu. Bende de 8 GB bellek var.

4GB lık eski sistemimde örnek kullanım bellek ekran görüntüsü;
Arka planda: telegram adguard eset logitech creative açık önde chrome

1584392329763.png

Intel, NVIDIA ve AMD yakında WDDM 2.7 destekli sürücülerini çıkartacak. Lakin mevcut sürücüler de 2004 sürümü ile uyumlu.

Bende oyunlarda ciddi mikro sluttering sorunlari var. Temiz kurulumla geçtigim icin bir sey de yapamiyorum. Suruculeri DDU ile temizleyip eskisini kurdum fark yok. Sadece sıklığı degisiyor. Ama takilma hala devam ediyor. Yani sorun Windows'da suruculerle ilgili RTX 2060 la sorun yaratiyor herhalde bilmiyorum. Tam surum Insider Preview'lere gelecek mi Recep bey? Takilma sorununun disinda baska bir soruna rastlamadim. Bu Windows ekibiyle bu konuda konusabiliyor muyuz? Yardim eden yok kaldim boyle vallahi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı