S
Silinen üye 301523
Ziyaretçi
Korsan morsan yok! Recep Baltaş'ın konusundayız!
Haklısın unutmuşum.
Korsan morsan yok! Recep Baltaş'ın konusundayız!
Özel bir korsan yama uygulaması yok fakat indirdiğiniz uygulamanın internete bağlanmasını engellediğinizde ve internetten bulacağınız bir deneme lisans ile sonsuza kadar retail olarak kullanabiliyorsunuz programları (veya .dmg dosyaları ile Crack'li programları edinebiliyorsunuz fakat anlatırsam ban yerim diyeceğim de videodaki işlemi korsa dosyaya yapıyorsun sadece, anlatılacak yanı yok).
Config dosyasını bilgisayarına uygun hale getir, ben yakın vakitte aylar sonra kendi kendine olan bir hatadan dolayı bir editleme ihtiyacı duydum (KealOS'in İntel konfigürasyonunun üzerine), sorunum ise iki tane ekran kartı takmış olmam ve bu kartların birisi X8 portunda iken diğeri X16'da olması imiş, her ikisini de X16'da çalıştırmaya mı ne çalışıyormuş OS X nedenini anlayamadığım sebepten ötürü, uzun yıllardır OS X kullanan bir arkadaşımdan rica ettim bakması için ve onun direktifleri üzerine yaptım, şimdi ilk kurduğumdan da hızlı çalışıyor.
Windows 10'dan memnunsan (veya iPhone kullanıp telefonu eline alarak cevaplamaktan erinmek gibi bir huyun yoksa) uğraşmaya değmez.Şuan çok MacOS kurma isteği geldi.![]()
Yandex, Mega ve Mediafire dışında Google Drive'a da yüklense güzel olurdu. Zira Mega ücretli üyelik isterken diğer iki platformda da hız yerlerde sürünüyor. @Recep Baltaş
Bilmiyorum, Mega internetimi köküne kadar kullanırken diğer iki yerde hız 100 kb ve altında takılıyor. Bir an önce indirip format atmak istiyordum ama bu gidişle olmayacak sanırım.Mediafire'a yavaş demek?
Bkz: wowow haram!
Güncelleme resmî olarak herkese yayınlamadı. Şu anda sadece Insider kullanıcıları kullanabiliyor.Güncelleme geldimi güncellemeyi yapan arkadaş var mı?
Güncelleme resmî olarak herkese yayınlamadı. Şu anda sadece Insider kullanıcıları kullanabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.