- Makaleler
- 9
6 gb yer yok mu yani?İşte diyorum ya flash değil harddiskim var 1TB ama o da dolu.
6 gb yer yok mu yani?İşte diyorum ya flash değil harddiskim var 1TB ama o da dolu.
Tam olarak ne yapmam gerek?6 gb yer yok mu yani?
Verdiğim dosyayı indirin. İçindeki exe dosyasını açıp yükselt deyin.Tam olarak ne yapmam gerek?
Dostum ben 200-300 GB yedeklemekle uğraşmayıp direkt tekrar Windows kursam sorun olur mu ? Windows 10'u İndirin buradan.Verdiğim dosyayı indirin. İçindeki exe dosyasını açıp yükselt deyin.
Böyle yapınca sadece windows güncellenecek dosyalarınız aynı kalacak.Dostum ben 200-300 GB yedeklemekle uğraşmayıp direkt tekrar Windows kursam sorun olur mu ? Windows 10'u İndirin buradan.
Biliyorum işte ben de diyorum ki şimdi buradan Aracı Şimdi İndirin'den aracı indirip Windows kurayım, sonra direkt format atarım olmaz mı?Böyle yapınca sadece windows güncellenecek dosyalarınız aynı kalacak.
Öyle yapınca problem yaşamıyor muydunuz?Biliyorum işte ben de diyorum ki şimdi buradan Aracı Şimdi İndirin'den aracı indirip Windows kurayım, sonra direkt format atarım olmaz mı?
Hayır, Hemen Güncelleştirin kısmından indirip güncellerken sorun yaşıyorum.Öyle yapınca problem yaşamıyor muydunuz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.