Windows 10 System Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

Anladığım kadarıyla dediğiniz gibi oluyor. Bazı sürücülerin kötü olduğunu ve droplara neden olduğunu belirtiyor. Ben onu baya sağlam taktım PC'yi komple sökmem lazım.

Onu devre dışı bırakabilir miyim sökmeden?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 1.155
  • 2.jpg
    2.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 1.266
Yaptım ama hala devam ediyor. Şu an devre dışı hatta kaldırdım. Yeniden başlattım. Ancak hala kullanım yüksek.

Önceki sürüm Windows 10'a dönüp bir denesem olur mu?

Söylediğin gibi HDD için caddy taktıktan sonra başladıysa sorun ondan muhtemelen. Uyumsuz olduğu belli. Ya caddy'i modifiye edeceksin ya da başka bir tane alacaksın. Bence onu çıkartıp eski haline getirdikten sonra çok daha net anlaşılacak sorunun kesinlikle ondan olup olmadığı ama tahminimce ondan dolayıdır.

O da olabilir ya da geri yükleme yapabilirsin tarih olarak uygun bulursan geri yükleme noktası olarak.

Biraz araştırdım da senin gibi kızak kullandıktan sonra aynı sorunu yaşayan çok kişi var. Çözüm olarak ya uyumlu bir kızak ile değiştirmişler ya da kızak üzerinde değişiklik yapmışlar kullanılmayacak olan pinleri kırmak gibi.

Sorun kızakta çıktı. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sayenizde problemi çözebildik. :)
Şu an CPU kullanımım düşük. Kızağı komple çıkarttım.

Dosya Ekleri

• 3.jpg
    3.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 1.396
Uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? HDD kutum var. İçinde 3.5 inç HDD var. Onu kullanamam. DVD yerine takınca epey rahat oluyor. Vatan'a götürsem acaba test ettirmek için garantiye yollayabilir miyiz?

Kızaktaki HDD'yi steam kütüphanem olarak kullanıyordum.

Aslına bakarsan yükleme ile ilgili sorun varsa yani windowsun donanım algılamasıyla alakalı, kızağı tekrar takıp test edebilirsin baştan yükleyince sorun düzelebilir. Fakat yine aynı sorunla karşılaşırsan bu bahsettiklerini yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı