Windows 10 tabanlı sistemi Windows 7'ye geri çekmek

ergungns

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık iki hafta önce freedos işletim sistemine sahip bir laptop aldım arkadaşım windows 10 yüklemiş ancak bu işletim sistemine hiç alışık değilim. Windows 7 yüklemek istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var fazlasıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sizin gibi win 7 kullanıyordum yaklaşık 5 Yıldır. Uzun süre takip edip birazda cesaretle :) win 10'a yükselttim. Temiz kurulum yapmadım ama daha önce kullandığım hiçbir program ve/veya oyun sıkıntı çıkartmadı. Programların açılışı vs sizi memnun edecektir. Biraz Sabırlı olun derim ben. Bir hafta on gün deneyin. Seveceğinizi düşünüyorum.

Sorunuzun cevabına gelirsek, ben Win 7'den yükseltme yaptığım için, menülerde Win 7'ye dönüş vardı. Sizde de yükseltme ile yüklemişse oradan Win 7'ye dönüş yapabilirsiniz. Yok değilse sıfırdan yüklemeniz gerekecektir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim arkadaslar. Windows 7'den sogudum iyice. :) Kaderde alismak varmis windows 10'a. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı