Windows 10 Tam Olarak Kapanmıyor

acer574

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2015
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum ancak bilgisayarın ekranı kapanıyor ama HDD çalışır durumda kalıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun kaynağı çok çeşitli olabilir. Ama hızlı başlattan feragat ederek hızlıca şöyle çözebilirsin: Başlat'a sağ tuşla tıklayıp Denetim Masası'nı seçiyoruz. Donanım ve Ses > Güç seçenekleri ekranına geliyoruz. Soldaki menüden Güç Düğmesinin Yapacaklarını Seçin'e tıklıyoruz. Üstte Şu Anda Kullanılamayan Ayarları Değiştir'e tıklıyoruz ve altta Kapatma Ayarları başlığı altında Hızlı Başlatmayı Aç tikini boş bırakıyoruz. Değişiklikleri Kaydet'e tıkladıktan sonra artık normal kapanması gerek.
 
Aynı sorun bende de vardı kardeşim.Daha sonra tekrar formatladım ve herşey düzeldi artık hiçbir sıkıntı yok.Sana da tekrar formatlamanı öneriyorum.
 
Windows'un ayarlar bölümünden güç seçeneklerine gidin ve güç düğmesinin yapacaklarını seçine tıklayın. Orada kapatma ayarlarında hızlı başlatmayı aç seçeneği işaretli ve kaldıramıyorsunuz. Yukarıdan hemen mavi ile yazılı Şuanda kullanılamayan ayarları değiştir e basın ve Hızlı Başlatmayı Aç seçeneği kullanılabilir olacaktır. Kutucuktaki işareti kaldırın ve kaydedin sorun düzelecektir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı