Eki Görüntüle 1778278
Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz?
Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce?
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth ve SFC /scannow komutlarını komut isteminden komutları girip dene.
Anlamadım. Fotoğraf atın.
Anlamadım. Fotoğraf atın.
Olmadı maalesef.
Neyin fotoğrafını atacağım?
Pardon atıyorum hemen.
Önceden sistem geri yükleme oluşturduysanız deneyin. Eğer yok ise başlangıç ayarlarından 7-8-9 rakamlarını deneyin. Eğer olmaz ise USB yardımı ile kullandığınız işletim sistemini tamir etmeniz gerekli.
Önceden sistem geri yükleme oluşturduysanız deneyin. Eğer yok ise başlangıç ayarlarından 7-8-9 rakamlarını deneyin. Eğer olmaz ise USB yardımı ile kullandığınız işletim sistemini tamir etmeniz gerekli.
Eki Görüntüle 1778278
Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz?
Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.