Çözüldü Windows 10 tam yüklenemedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rtrn34

Hectopat
Daha fazla  
Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Olmadı maalesef.

Neyin fotoğrafını atacağım?

Pardon atıyorum hemen.

Önceden sistem geri yükleme oluşturduysanız deneyin. Eğer yok ise başlangıç ayarlarından 7-8-9 rakamlarını deneyin. Eğer olmaz ise USB yardımı ile kullandığınız işletim sistemini tamir etmeniz gerekli.

Önceden sistem geri yükleme oluşturduysanız deneyin. Eğer yok ise başlangıç ayarlarından 7-8-9 rakamlarını deneyin. Eğer olmaz ise USB yardımı ile kullandığınız işletim sistemini tamir etmeniz gerekli.
IMG_20230514_003630.jpg

Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz?

Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1778278

Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz?

Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce?

Bilgisayar bu yöntemle açıldı ise yedeklerinizi alıp format atmanız daha iyi olacaktır. Yedekleme ile uğraşmayın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı