Windows 10 tek laptopta 2 admin hesabı mümkün mü?

Pingli Admin

Hectopat
Arkadaşlar ben laptopumda 2 farklı hesap actım fakat tam istediğim gibi değil. Mesela a hesabıma b hesabım müdahale etmeyecek b hesabımda olanlar a hesabıma yüklenmeyecek. B hesabında olan b hesabında kalacak. Ben actım 2. hesap fakat dosyaları kaldırırken 1. hesaptan da kaldırdı. Bunu nasıl çözebilirim?

Dosya dediğin hangi dosyalar ve nasıl kaldırıyorsun? Programlar dosyalarını mı siliyorsun? Resim, Video gibi şeyleri mi kaldırıyorsun?

Dosya dediğin hangi dosyalar ve nasıl kaldırıyorsun? Programlar dosyalarını mı siliyorsun? Resim, Video gibi şeyleri mi kaldırıyorsun?

Mesela Steam vardı acaba 1. hesabımı etkiler mi diye kaldıryım dedim .Kaldırınca 1. hesaptan izin isteyerek hem 2. hesaptan hem de 1. hesabtan kaldırdı yükleme yapmayı denemedim.yükleme yaparsam eğer 1.hesabadamı yükler?

Uygulamalar hesaba değil, sisteme kurulur. İstisna olarak Microsoft Uygulama Mağazasından kurduğun uygulamalar hesaba kurulur ama diğer hesaplarda da sahip olduğun kayıtlı görülür. Ücretli bir uygulamayı iki kez ödemezsin. Ama iki kez indirmen gerekir.

Dediğin şekilde iki ayrı sistem kurmalısın ki birbirini etkilemesin. Yani dual boot windows kullanacaksın. İki ayrı disk bölümüne windows yükleyeceksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı