Windows 10 telefon ile etkinleştirme

Fyffnuft

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Trendyol'dan keyhouse24 isimli satıcıdan bir Windows 10 Retail key aldım fakat bu keyi bilgisayarımda kullanmaya çalıştığımda "başka bir bilgisayarda kullanılıyor" diye bir uyarı verdi. Ben de bunu bana yolladıkları kağıtta yazan WhatsApp numarasına ilettim ve "eğer öyle bir sorunla karşılaşıyorsanız yolladığımız linkteki adımları uygulayın" diye bir mesaj geldi ve bana atılan link ise bu:

Bu linkteki adımları uygularsam bilgisayarıma virüs bulaşması veya herhangi bir zarar verecek eylem meydana gelir mi? Çünkü çok ilginç bir Windows 10 etkinleştirme yolu, KMS ile etkinleştirme yöntemi gibi bilgisayara zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Trendyol'dan keyhouse24 isimli satıcıdan bir Windows 10 Retail key aldım fakat bu keyi bilgisayarımda kullanmaya çalıştığımda "başka bir bilgisayarda kullanılıyor" diye bir uyarı verdi. Ben de bunu bana yolladıkları kağıtta yazan WhatsApp numarasına ilettim ve "eğer öyle bir sorunla karşılaşıyorsanız yolladığımız linkteki adımları uygulayın" diye bir mesaj geldi ve bana atılan link ise bu:

Bu linkteki adımları uygularsam bilgisayarıma virüs bulaşması veya herhangi bir zarar verecek eylem meydana gelir mi? Çünkü çok ilginç bir Windows 10 etkinleştirme yolu, KMS ile etkinleştirme yöntemi gibi bilgisayara zarar verir mi?

Telefon ile etkinleştirme Microsoft'un hizmeti. Sıkıntı olmaz. Ucuz lisansların çoğu telefon yöntemiyle etkinleştiriliyor.

Sitede yazan işlemleri yaptım Windows'ta aktif oldu ancak sonrasında biraz daha araştırdıktan sonra güvenli mi güvensiz mi emin olamadım ve Windows'un keyini sildim PC'den şimdiki sorum ise Windows keyini CMD üzerinden bu video aracılığıyla sildim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu normalde yapılan key silme işlemi mi PC'ye bir zararı olur mu veya herhangi bir şey ve bu işlemi uyguladıktan sonra keyin kalıntısı kalmaması için format atmam gerekir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı