Windows 10 Temiz Kurulum CS:GO FPS Sorunu

Kaan Atbaş

Kilopat
Daha fazla  
Windows 7 kullanırken CS:GO'da 100-110 FPS alıyordum. Temiz olarak Windows 10 kurulumu yaptım. Bütün sürücüler güncel olmasına rağmen 50-80 FPS arasına düştü. Sistemim 6 yıllık bir sistem. Sizce tekrar Windows 7 mi yapmalıyım ? Yardım ederseniz sevinirim. :)

Hocam ek olarak Windows 7'de ki akıcılık yok, bu durum anakart üreticimin çıkardığı sürücülerin en son Windows 7 destekli olmasından dolayı olabilir mi ?

Sırasıyla: Chipset-IDE, Chipset-SMU, Chipset-SMBus, Chipset-Ethernet, Serial ATA RAID. Bu sürücüler en son Windows 7 destekli. Windows 10'da bütün sürücüler yüklü olarak gözüküyor aygıt yöneticisinde, ben bu sürücüler Windows 7 destekli olduğu için yüklemedim sıkıntı oluşturabilir diye ancak hala aygıt yöneticisi tamamen kurulu gösteriyor sürücüleri. Tekrar belirtiyorum eski akıcılık yok bunun sebebi başlıca anakart üreticim mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini yazınız.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.1 GHz
NVIDIA 9500 GT 1 GB 128 BİT DDR2
BIOSTAR N68SB-M2S
2 GB DDR2 RAM

Hocam sistem böyle, sorunu hala çözemedim Windows 7 de daha fazla oyun performansı alıyorum. Windows 10 yapınca performansımın aynı kalması ya da artması lazım değilmiydi? Benim gibi aynı sorun yaşayan arkadaşlarımda var. Sistemleri bu sisteme benzer. Temiz kurulum yapıyorum. Gözümden kaçırdığım bir sürücümü var acaba, yardım edermisiniz ?

Benim de böyle eski sistem. 10-20 fps düşüş var. Çözüm bulamadım. Sürücüden kaynaklı sanırım. Amd sürücü çıkarmamış benim karta windows 10 için. Kendi bir sürücü yükledi windows update.

@Kaan Atbaş Bizler yardımcı olamaz mıyız sana ? Recep Baltaş'ın hiç işi güç forumdaki sorulara tek tek cevap mı verecek ? Tek bir soru sormak için üyelik açıp sorusuna direk Recep Baltaş'ın cevap vermesini isteyenlere uyuz oluyorum.

Kusura bakmayın hocam, ben öyle birşey demedim. Ancak beş gündür kimse yardımcı olmadi. Sizin de yardımcı olmak yerine, böyle şeyler yazmanıza gerek yok. Fakat haklısınız hocam.

Konu hakkında bir bilgim yok malesef. Eğer yaşadığın sorun hakkında bir şeyler biliyor olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım. Yukarıda araçlar kısmından konuyu öne çıkar butonunu 24 saatde bir kullanabilirsin.

Windows 10 6 yıllık sisteme birazcık ağır gelmiş olabilir ayrıca benim daha iyi bir sistemim olmasına rağmen arada fps düşüşleri yaşıyorum. Bu muhtemelen Valve kaynaklı bir hata güncellemeler de fps düşüşleri yaratabiliyor. Bir sonraki güncellemeden sonra tekrar kontrol edin fps'yi derim hocam. Bende w7'den w10'a geçtim ancak oyunlarda bariz bir fps düşüşü görmedim. İyi günler...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı