Windows 10 Temiz Kurulum İle Lisans Geçerli Olur mu?

Cabbarov

Hectopat
Daha fazla  
Satın aldığımda Windows 8 olan laptopumu ücretsiz olarak Windows 10 sürümüne güncellemiştim. Ancak bilgisayarımın yavaşlaması ve sıfırlama yaparken hata vermesi sebebiyle temiz kurulum yapmak istiyorum. Temiz kurulum yaptığımda normalde lisans sorunu yaşamayacağıma dair bir yazı okudum. Fakat Windows 10 güncellemesini aldıktan sonra bilgisayarıma RAM ekledim ve bunun lisansımın etkinliğini sonlandıracağı da yazıyordu. Bilgisayarıma RAM eklemiş olmam temiz kurulum yaparken lisansımın kalkmasına gerçekten sebep olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dahası Geçişte WIN10 bios unuza bu lisans anahtarını girer sanırım bios da değil real time kontrol eden , veya I/O bölümüne yazmakta ...lisans anahtarını görmeniz için RWEverything – Read & Write Everything gibi sitelerden program ile bakabilirsiniz..

yada Windows OEM Product Key Tool 1.1.0.2

MEGA buda başkası

Son düzenleme:
Satın aldığımda Windows 8 olan laptopumu ücretsiz olarak Windows 10 sürümüne güncellemiştim. Ancak bilgisayarımın yavaşlaması ve sıfırlama yaparken hata vermesi sebebiyle temiz kurulum yapmak istiyorum. Temiz kurulum yaptığımda normalde lisans sorunu yaşamayacağıma dair bir yazı okudum. Fakat Windows 10 güncellemesini aldıktan sonra bilgisayarıma RAM ekledim ve bunun lisansımın etkinliğini sonlandıracağı da yazıyordu. Bilgisayarıma RAM eklemiş olmam temiz kurulum yaparken lisansımın kalkmasına gerçekten sebep olur mu?
Orjinal windows 10 bilgisayarın seri numarasına kayıt olur. İstediğiniz kadar silip tekrar yükleyebilirsiniz.

Windows 10'a temiz kurulum yaparken şu anki kullandığın sürümü seçip formatlarsan sormaz fakat farklı bir sürüm seçersen lisansı sorar. Gene de güvenemiyorsan lisans kodunu bulabileceğin bir sürü program var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı