Çözüldü Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkayytmz

Kilopat
Merhabalar temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Recep Baltaş'ın koyduğu dosyaları indirdim (oradaki videoda yeni sistem için yazıyor) fakat şu an zaten sistemim açık, dosyayı flasha attıktan sonra ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • Dosyayı flasha Rufus'la yazdırdıktan sonra o USB'den boot etmelisin.
  • Anakartın ne ise ona göre bir boot menüsü tuşu vardır, oradan girip flashı seçmelisin.

Videolarda gösteriyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yeni sistem için videodaki ilk PC ile işlem yaptığı PC farklı sanırsam.
Diğer arkadaşlarımızın dediklerine bakacağım onlar yeterli olacaktır teşekkür ediyorum.

Hocam, Rufus ile yazdırdıktan sonra PC'yi Boot menüsünden UEFI USB ile başlatın. Anakart markasına göre Boot menü tuşu değişebilir.

Hocam, Rufus ile yazdırdıktan sonra PC'yi Boot menüsünden UEFI USB ile başlatın. Anakart markasına göre Boot menü tuşu değişebilir.

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum, yedekleme yapmam bir şey değiştirir mi? Bilgisayarımda sadece bir tane SSD bağlı HDD'm yok.
Burada hangi seçeneği seçmem gerekiyor. Flashı takıp Boot ekranına geldim, UEFI olan seçeneğe basınca direkt Windows kurulum yeri geldi, ilerleyince buraya geldim ne yapmam lazım? Doğru ilerliyor muyum?

@Yener K. hocam sanırım yeni mesaj olarak algılanmadığı için bildirim düşmüyor, bir bakabilir misiniz müsaitseniz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    322,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı