Windows 10 Temiz Kurulum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Evet arkadaşlar, Windows 10'u ille de yükseltme ile kurmanız gerekmiyor.
Tabi bu yazdıklarım daha önceden rezerve edip yükseltme yapanlar için geçerli. Başka türlü de olur mu emin değilim tabi.

Gelelim nasıl temiz kurulum yaptığıma: Öncelikle, bildiğiniz özere ben de sizler gibi daha önceden rezerve etmiş ve bugün de yükseltme ile kurdum, daha sonra bir de temiz kurulum yapayım dedim ve yaptım. Fakat temiz kurulumda ''İnternete bağlanılamadı/ Etkinleştirilmedi'' hatalarıyla karşılaştım. Ve Microsoft'tu arayarak yardım istedim, Microsoft müşteri danışmanı denilen dangalak bana ''Temiz Kurulum ile Kuramazsınız, ancak yükseltme ile yapabilirsiniz'' dedi. Bende lanet olsun diyerek Win 8.1'i yeniden kurdum ve tekrar Win 10'a yükselttim ancak yine etkinleştirilemedi hatasıyla karşılaştım.

Nasıl olsa bu şekilde de etkinleştirilemedi deyip tekrar Windows 10'u temiz kurulum ile kurdum, anahtar/ Key isteme pencerelerini atladım. Daha sonra masaüstü geldiğinde Update'i yaptım, Nvidia; Ekran kartı sürücümü kurdum ve yeniden başlattım. Masaüstü geldiğinde Windows 10'umun etkinleştirildiğini gördüm.

SS'ler

2015-07-30 00_09_27-Bu bilgisayar.png

1.png

2.png

Kardeş bende yükselttim. Fakat çok yavaş değil mi yahu. Ne sorunu var anlamadım. Mecbur dönmek zorunda kaldım 8.1 sürümüne. Nasıl yapıcam bilemedim yükseltsem bir türlü yükseltmesem bir türlü. Ekran kartımı da görmüyor windows 10.

Temiz kurulum yaptıktan sonra maşallah. Şahsen Windows 10'u çok beğendim...(y) Ancak bazı hataları var gibi...

Peki indirdiğimiz iso ile yükseltme yapabiliyor muyuz?
Son yaptığım temiz kurulumu ''MediaCreationTool'' ile indirip USB'e yazdırıp temiz kurulum şeklinde yaptım.

Hayır ben temiz kurulum demiyorum, Windows update'den yaptığımız yükseltme işlemini iso dosyasıylada yapabiliyor muyuz diye soruyorum.

Ben bugün Windows 8.1 formatı attım orada başta internete bağlayınca rezerve ettim ve windows update kısmından yükseltme yaparken hata aldım hata kodu 80240031 ve şimdi iso dosyası ile sıfırdan format tarzı kurulum yapmayı düşünüyorum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı