Windows 10 Temiz Kurulum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yüklediğim Windows 7'yi MCT ile yükseltmeye çalışıyorum. Bu saate kadar bekledim Windows 10 namına dair hiçbir belirti olmayınca risk alayım dedim :) Olursa bu seferde dedğin gibi temiz kurulum için yaparım.
 
Bu Microsoft'un kullanıcılarına kolaylık sağlaması için yaptığı bir araçtır. Efenim bu araç (Media Creation Tool) ile yalnızca indirmekle kalmıyor USB ve DVD'ye de yazdırabiliyorsunuz.
 
Tamam o konuda sıkıntı yok, bu sizin attığınızın yerine Recep beyin paylaştığı iso dosyasını indirsem aynı şey mi olacak onu sormuştum ben.
 
Tamam o konuda sıkıntı yok, bu sizin attığınızın yerine Recep beyin paylaştığı iso dosyasını indirsem aynı şey mi olacak onu sormuştum ben.
Evet, hemen hemen aynı sayılır.
 
Tamam o zaman sonuç olarak o isoyu indiriyorum rufus ile usbye yazıyorum ve setuptan yükseltme yapıyorum doğru mudur?
 
Ben denemiştim ama başarılı olamamıştım sizce denemeli miyim ? (Bilgisayarıma sıfırladım ve hiç bir program yüklemeden Windows 10'a yükselttim.)
 
@Tugqan, deneyin tabi. Siz beni de yanıltmıştınız ancak ben yine deneyip emin olmak istedim ve yaptım oldu.

Temiz kurulum yapın, hemen etkinleştirilmeyebilir. Güncellemeleri, ekran kartı sürücüsüne de kurup bir kaç defa yeniden başlatın. Etkinleşecektir, etkinleşmez ise bekleyin acele etmeyin.

@Ayas. aynen öyle yapın.
 
Merhaba; Ben orijinal Windows 8.1'den update ederek Windows 10 'a geçtim. Yükselttikten sonraki Windows 10 ürün anahtarları farklı oldu. Soru 1: Windows 10 temiz kurulum yapmak için ne yapmam gerekiyor? Soru 2: Orijinal Windows 10 iso dosyasını hangi adresten indirmem gerekiyor? Soru 3: Windows 10 Kurulumu yaptıktan sonra, etkinleştirme için hangi ürün anahtarını girmem gerekiyor? Teşekkürler.

Windows 8.1 in keyi farklı idi. 8.1'den reserve yolu ile windows 10'a yükseltme yaptıktan sonra win-10'un keyi farklı oldu. Bende şimdi win-10 isosunu indirip temiz kurulum yapmak istiyorum. Büyük ihtimalle yükseltme keyini girince etkinleşir diye umuyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı