Windows 10 temiz kurulum

the.tebriz

Kilopat
Yer
Azerbaijan
Daha fazla  
Şu an korsan Windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. Temiz kurulumla orijinal lisansli Windows 10 Pro 64 bit nasıl kurabilirim, lütfen adım-adım anlatın. Microsoft'dan Windows 10 Pro 64 bit ingilizce ISO'yu bilgisayara yüklüyorum, sonra Rufus'la ISO'yu USB'ye yazdırırken neye dikkat ediyorum? Laptopumda UEFI falan yok, o yüzden de sıradan kurulum yapmam için neyi seçmeliyim? Windows 10 kurulduktan sonra kaç gün içinde orijinal yapma süresi veriyor? Durmaplay'den 35 TL'ye alacağım lisans Windows 10'u gerçekten yasal orijinal hale getiriyor mu? Ben Azerbaycan'da yaşıyorum. O lisansı Windows'umda etkinleştirmem için keyi bana eMail'den mi gönderecek yoksa direkt posta ile mi? Yine sorularım çok fazla, özür dilerim. Ama gerçekten artık orijinal lisanslı bir Windows 10 kullanmak istiyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatmamıza gerek yok;
UEFI desteği olmasa bile boot edecektir. Boot etmez ise MBR bölüm düzeni seçeneğini seçebilirsiniz.
Windows 10 isoyu UEFI olarak USB'ye yazdırsam yinede sorunsuz kurulur mu laptopa? Ayrıca asıl sorum şu, Durmaplay'den alacağım key'i kurulum sırasında mı girmeliyim yoksa kurulumdan sonra girsem de olur mu? Eğer Windows'u kurduktan sonra key'i girmem mümkünse çok daha iyi olurdi benim için. Diğer sorum, o key'i satın aldıkta key bana eMail'den mi gönderilecek yoksa nasıl, yani nelerle karşılaşacağımı bir-bir öğrenmek isterim.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 10 isoyu UEFI olarak USB'ye yazdırsam yinede sorunsuz kurulur mu laptopa? Ayrıca asıl sorum şu, Durmaplay'den alacağım key'i kurulum sırasında mı girmeliyim yoksa kurulumdan sonra girsem de olur mu? Eğer Windows'u kurduktan sonra key'i girmem mümkünse çok daha iyi olurdi benim için. Diğer sorum, o key'i satın aldıkta key bana eMail'den mi gönderilecek yoksa nasıl, yani nelerle karşılaşacağımı bir-bir öğrenmek isterim.
Teşekkürler.
Not: Yine de söylüyorum, laptopumda UEFI desteği falan yok.

Evet girebilirsiniz.

LG-H960 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Bilgisayarimda daha önceden OEM key varmıydı yokmuydu, bilgisyara önceden orijinal Windows'lumuydu değilmiydi, bunların önemi var mı, dilediğim bilgisayara temiz kurulumla Windows 10 64 bit english kurarak, dediğin OEM key'i daha sonradan etkinleştire bilirmiyim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı