riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #1 Selam; Temiz kurulumla tekrar Windows 10 kurmak istiyorum. Ama D: Diskine önceki formatımdan kalan 100 GB dosya var. Ben bu dosyaları koruyarak nasıl kurulum yapabilirim?
Selam; Temiz kurulumla tekrar Windows 10 kurmak istiyorum. Ama D: Diskine önceki formatımdan kalan 100 GB dosya var. Ben bu dosyaları koruyarak nasıl kurulum yapabilirim?
Çözüm S S Samotne Ciasteczka 2 Kasım 2020 Format esnasında sadece C diskini silin, biçimlendirin ve kurulumu oraya yapın. D diskinde değişiklik yapılmaz böylece.
Format esnasında sadece C diskini silin, biçimlendirin ve kurulumu oraya yapın. D diskinde değişiklik yapılmaz böylece.
KS KS riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #21 Samotne Ciasteczka dedi: Evet. Gerisi kurulum dediğiniz gibi. Orada da D diskine ellememeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu arada kurulum 2 saati bulur mu? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Evet. Gerisi kurulum dediğiniz gibi. Orada da D diskine ellememeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu arada kurulum 2 saati bulur mu?
CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #22 riseisback dedi: Tamamdır, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu arada kurulum 2 saati bulur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen. Artı 0 Eksi
riseisback dedi: Tamamdır, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu arada kurulum 2 saati bulur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen.
KS KS riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #23 CodeNameGordon dedi: Muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Kasım 2020 #24 riseisback dedi: Tamamdır, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu arada kurulum 2 saati bulur mu? Genişletmek için tıkla... 2 saati bulmaz bile. M.2 SSD'li sistemde 5 dakikada falan atmıştım bütün formatı. IDE HDD'li sistemde bile 30 dakika falandı. Artı 0 Eksi
riseisback dedi: Tamamdır, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu arada kurulum 2 saati bulur mu? Genişletmek için tıkla... 2 saati bulmaz bile. M.2 SSD'li sistemde 5 dakikada falan atmıştım bütün formatı. IDE HDD'li sistemde bile 30 dakika falandı.
KS KS riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #25 Samotne Ciasteczka dedi: 2 saati bulmaz bile. M.2 SSD'li sistemde 5 dakikada falan atmıştım bütün formatı. IDE HDD'li sistemde bile 30 dakika falandı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 7.60 GB'lık USB var olur mu? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: 2 saati bulmaz bile. M.2 SSD'li sistemde 5 dakikada falan atmıştım bütün formatı. IDE HDD'li sistemde bile 30 dakika falandı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 7.60 GB'lık USB var olur mu?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Kasım 2020 #26 riseisback dedi: Hocam bende 7.60 GB'lık USB var olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sığaacaktır =) Artı 0 Eksi
riseisback dedi: Hocam bende 7.60 GB'lık USB var olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sığaacaktır =)
KS KS riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #27 Samotne Ciasteczka dedi: Olmaz. Sığaacaktır =) Genişletmek için tıkla... Hocam şuan USB olarak seçtim Windows İndiriliyor diyor. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Olmaz. Sığaacaktır =) Genişletmek için tıkla... Hocam şuan USB olarak seçtim Windows İndiriliyor diyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Kasım 2020 #28 riseisback dedi: Hocam şuan USB olarak seçtim Windows İndiriliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ISO dosyasını indiriyor. Bırakın insin, o halleder kendisi. Bitince dediğim gibi, flashtan boot edin =) Artı 0 Eksi
riseisback dedi: Hocam şuan USB olarak seçtim Windows İndiriliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ISO dosyasını indiriyor. Bırakın insin, o halleder kendisi. Bitince dediğim gibi, flashtan boot edin =)
KS KS riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #29 Samotne Ciasteczka dedi: Tamamdır, ISO dosyasını indiriyor. Bırakın insin, o halleder kendisi. Bitince dediğim gibi, flashtan boot edin =) Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ilginiz için çok sağolun. Samotne Ciasteczka dedi: Tamamdır, ISO dosyasını indiriyor. Bırakın insin, o halleder kendisi. Bitince dediğim gibi, flashtan boot edin =) Genişletmek için tıkla... Bu arada sizce 20H2'de performans farkı olur mu? Son düzenleme: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Tamamdır, ISO dosyasını indiriyor. Bırakın insin, o halleder kendisi. Bitince dediğim gibi, flashtan boot edin =) Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ilginiz için çok sağolun. Samotne Ciasteczka dedi: Tamamdır, ISO dosyasını indiriyor. Bırakın insin, o halleder kendisi. Bitince dediğim gibi, flashtan boot edin =) Genişletmek için tıkla... Bu arada sizce 20H2'de performans farkı olur mu?