Windows 10 TP Build 10056 İndirme bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağ alttaki yazıyı kaldıramıyorum.

Windows Technical Preview
Değerlendirme Kopyası. Build 10056

Dostum işletim sistemi deneme sürümü oldugu için kaldırma imkanın maalesef yoktur. Çunku bu kaldıracak program yok. Yapacagın crack dosyaları sadece 8.1 ve altı sistemler için geçerli bunda olmuyor yani.

Microsoft'un internet sitesinden indirmek istersek, indirdiğimiz iso 10056 yapı numarasına ait olmuyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un internet sitesinden indirmek istersek, indirdiğimiz iso 10056 yapı numarasına ait olmuyor mu ?
Microsoft'un paylaştığı bir indirme linki bulunmamaktadır. Ancak paylaştığımız Microsoft çıkışlıdır.

Microsoft'un paylaştığı bir indirme linki bulunmamaktadır. Ancak paylaştığımız Microsoft çıkışlıdır.

Tam olarak anlayamadım ?
Bir indirme linki bulunmamaktadır derken? Bizimle paylaştığınız linklerin içinde bir Microsoft indirme linki yoktur mu demek istediniz? Yoksa Microsoft'un kendi internet sitesinde indirme linki yoktur mu demek istediniz ?

Format atarak mı yüklüyoruz yoksa upgrade şeklinde mi ilerliyoruz. Bu konudan da bahseder iseniz ona göre yükleme yapabiliriz ya da yapabilir arkadaşlar :)

Upgrade ile yükleniyor.

Sağ alttaki yazıyı kaldıramıyorum.

Windows Technical Preview
Değerlendirme Kopyası. Build 10056
Yazıyı kaldırmak için:Windows 10 Technical Preview Yazısını Kaldırma | Technopat Sosyal
Buldum ben kaldıran bir program. UWD diye bir program.
işte bu → WinAero: Downloads / Software / Universal Watermark Disabler
Bilgisayarı RE-START Yapıyor. Aman dikkat.
O program ne işe yarıyor, hiç denemedim bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı