Windows 10 UEFI kurulum yaparken Windows bulunan klasörü biçimlendirmek

C sürücüsünü (Windows yüklü olan) yeniden biçimlendirerek Windows mu kurmak istiyorsunuz hocam?
Ya ilk kurma deneyimim diski biçimlendirdim ve bana GPT hatası verdi. Ben de yanlış bir şey yaptım sandım ama hallettim 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba reis . bende de ilk defa bu deneyimi yaşayacağım. en son windows 10 u nereden bula bilirim.yeni sistem topladım da ona usb vasıtasıyla kuracağım. Technopatın videosunu izledim oradakı eski sürüm windows. yardımcı olabilir misin

merhaba reis . bende de ilk defa bu deneyimi yaşayacağım. en son windows 10 u nereden bula bilirim.yeni sistem topladım da ona usb vasıtasıyla kuracağım. Technopatın videosunu izledim oradakı eski sürüm windows. yardımcı olabilir misin
Windows download yazınca zaten Microsoft'un kendi sitesi çıkıyor. Gerisini videodan yaparsın zaten.

Biçimlendirme yerinde tüm diskleri öncelikle sil.Tek disk kullanacaksan yeni oluştur ve biçimlendir.Daha sonra windowsu biçimlendirdiğin diske kur.Eğer iki bölüm yapacaksan iki tane yeni oluşturup ikisini biçimlendir ve windowsu C'ye kur.

Biçimlendirme yerinde tüm diskleri öncelikle sil.Tek disk kullanacaksan yeni oluştur ve biçimlendir.Daha sonra windowsu biçimlendirdiğin diske kur.Eğer iki bölüm yapacaksan iki tane yeni oluşturup ikisini biçimlendir ve windowsu C'ye kur.
bunları windowsu ilk kuracağım aşamada mı yapacağım?

İlk aşama derken formatı başlatmadan ekrana gelen disk bölümleri olan yer dediğim.
yok ben yeni pc e kuracağım şimdi kullandığım eski bilgisayarım. yeni bilgisayarım 1 haftaya bende olacak işlemcinin gelmesini bekliyorum. usb ni bilgisayara taktığım zaman mı gelecek o seçeceğim yer? çok soru sorduğum için üzgünüm ilk deneyimim olacak ondan tam da anlamıyorum .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı