Windows 10 Ürün Anahtarı

imgamer

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba: ben bugün Windows 10 indirdim ancak ürün anahtarı istedi. Benim bilgisayarım normalde yani orjinali Win 8'di ben win 8 sevmiyodum. Win 7 yaptırdım orjinal olarak. Ancak Win 7'nin ürün anahtarında 0 falan var. Windows 10 ürün anahtarı'na giremiyorum o yüzden ne yapmalıyım ? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var. Orjinal Windows 7 Pro kullanıyordum. Geçtim Windows özelliklerine baktım ''Windows etkinleştir'' diye ibare çıktı. Çözümü olan var mı?
 
@imgamer Kurulan Windows 7 orijinal değil, korsan. Önce hangi Windows 8 sürümüne sahip olduğunu hatırlayıp onu kurmalı ve orijinal anahtarınla aktifleştirmelisin. Sonra rezerve edip yükseltebilirsin.

@Batu Han Senin Windows 7 Professional anahtarının yazdığı bir etiketin var mı? Varsa o anahtar ile temiz kurulum yap, güncellemeleri sonuna kadar kur ve rezervasyon işlemini tamamla. Veya updateler için güncellemeler gömülü imajda kullanabilirsin. Nisan - Mayıs sürümüne kadar olan imajları kullanmadan da sakınca göremiyorum işini hızlıca halletmen için. Ama en mühim nokta Windows katılımlı olmak zorunda, katılımsız değil.
 
''Windows katılımlı olmak zorunda'' derken tam olarak neyi kastettin ? Bende Haziran dahil güncelleme entegreli imajdan kurdum. İsteğe bağlı aktivasyon vardı onu yapmadım, kendi orijinal lisansımı kullandım. @SypeR
 
''Windows katılımlı olmak zorunda'' derken tam olarak neyi kastettin ? Bende Haziran dahil güncelleme entegreli imajdan kurdum. İsteğe bağlı aktivasyon vardı onu yapmadım, kendi orijinal lisansımı kullandım. @SypeR
Kullanıcı adı, lisans anahtarı gibi verileri kendin girmeye "Katılımlı kurulum" denir.

Ek olarak içine aktifleştirme aracı koyulmamış kurulum imajlarını dene.
 
Bu bizim Windows' u etkinleştirirken, genel kullanılan, anahtar ile etkinleştirmiş. Bunun sebebi nedir acaba? Bu konuda bir bilgi mevcut mu? 3V66T olan. @SypeR
 

Dosya Ekleri

  • Untitled.png
    Untitled.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 573
Şimdi bir çok kişi yükseltmeden sonra VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T bu lisansla kullanıyor bazı arkadaşların keyleri ise yükseltmeden sonra değişmiş bu işlem neye göre uygulanıyor?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı