Windows 10 ürün anahtarimi kabul etmiyor

Bartu Saygun

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 ürün anahtarı bulma adlı konunun kullanıcı sahibiyim sizden yeni üyelik açıp tekrar konu başlığı açtığım için sizden özür dilerim. Yazım hatası yaptığım için konu açmam kısıtlandı bundan sonra dikkat edeceğimi bilmenizi isterim. Hatalıyım ama en azından cevap yazma hakkımızı kısıtlamayın bunu bir öneri olarak düşünmenizi isterim. Vaktim kısıtlı olduğu için cezamın kalmasını bekleyemedim. Tekrar hepinizden özür dilerim. Windows 10 indirme bağlantısının değiştiği düşüncesindeyim.Windows 10 yükleme medyasının değiştiğini sanıyorum. Videodaki gibi değil daha farklı olduğunu sanıyorum. Oluşturduğum medyayı Rufus ile USB yazdım fakat kurulum yaptım ama Windows 10 kurulum aşaması da biraz farklı olduğunu sanıyorum. Kurulum aşamasında daha önce konuma verilen cevaplarda ürün anahtarımı çeşitli programlar sayesinde ürün anahtarımı bulduğumu söylemiştim. Windows 8 ve Windows 10 ürün anahtarlarım mevcut olduğunu belirtmiştim. Buna rağmen kurulum aşamasında anahtarımı kabul etmedi. Bana verilen tavsiyeleriniz de atla yapmamı tavsiye etmiştiniz. İndirdiğim kurulum medyasında Atla bölümünün olmadığını bunun yerine ''Anahtarım yok'' seçeneği olduğunu fark ettim. Medyada bu butona bastığımda Windows 10 Home ve Windows 10 Pro olduğunu fark ettim. Bana en yakın olan secenek Windows 10 Home oldu :) Benim Windows 10 sürümüm Windows 10 Single language olduğunu belirtmek isterim sonuç olarak sanırsam kurulum medayasını yanlış mı indirdim neden ürün anahtarımı kabul etmiyor.

1.png
2.png
3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış kurulumu indirmişsiniz. Birazdan yardımcı olacağım.

Kusura bakmayın işim çıktı. Buradan medya oluşturma aracını indirin. Bilgisayarım ingilizce ama resimlerden yapmanız gereken anlaşılacaktır. Bu şekilde kurulumu indireceksiniz. Siz Single Language olmayan kurulumu indirmişsiniz. Karşınıza Home ve Pro olarak iki seçenek çıkmış. Bu yoldan kurulumu indirip ister doğrudan bu araç içerisinden USB'ye yazdırın ve ya UEFI kurulum yapacaksanız iso olarak kaydedip rufus programıyla USB'ye yazdırın.

upload_2015-12-4_14-53-49.png

upload_2015-12-4_14-54-24.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı